Օստեոխոնդրոզ ունեցող մարդիկ պետք է այն խմեն աղի կուտակումներից ազատվելու համար
Բրնձի կվասը բարենպաստ ազդեցություն ունի ամբողջ մարմնի վրա: Օստեոխոնդրոզ ունեցող մարդիկ պետք է այն խմեն աղի կուտակումներից ազատվելու համար։ Հին ժամանակներից բրինձը համարվում էր օրգանիզմը մաքրելու լավագույն միջոցը։
Ցանկացած տատիկ խորհուրդ կտա բրնձի կվասը օստեոխոնդրոզի համար: Եվ դա միանգամայն ճիշտ կլինի, քանի որ կվասը հիանալի հակաբորբոքային միջոց է։
Բաղադրություն․
4 ճ.գ. բրինձ
3 ճ.գ. շաքարավազ
1 ճ.գ. չամիչ
Մանրակրկիտ լվանալ 4 ճ.գ. բրինձ և լցնել այն մեկ լիտր ջրով։ Դուք կարող եք օգտագործել ցանկացած տեսակի բրինձ։
Ավելացնել 3 ճ.գ. շաքարավազ և կես գդալ չամիչ։ Այժմ կվասը պետք է մնա մոտ 4 օր։
Քամել հեղուկը և պահել սառնարանում։
Այժմ կարող եք նստվածքն օգտագործել որպես թթխմոր, որին ամեն անգամ անհրաժեշտ է ավելացնել 2 ճ.գ. բրինձ, 2 ճ.գ. շաքարավազ և կես գդալ չամիչ։
Օգտագործելով այս բազմակի օգտագործման թթխմորը՝ դուք կզգաք, որ արդեն երկրորդ և երրորդ անգամ թթխմորը շատ ավելի հարուստ համ է ստանում։
Հոդացավերից ամբողջությամբ ազատվելու համար անհրաժեշտ է 5 շաբաթ բրնձի կվասով բուժման կուրս անցնել։ Ընդունեք կես բաժակ կվաս՝ օրը երեք անգամ ուտելուց հետո։
Շատ համեղ ընթրիք՝ բրնձից ու աղացած միսից
Բաղադրությունը․
- Բրինձ - 300 գր.
- Աղացած միս - 500 գր.
- Սոխ - 3 հատ
- Ձու - 3 հատ
- Թթվասեր - 4 ճաշի գդալ
- Պանիր - 50 գր.
- Աղ և սև աղացած պղպեղ
- Կարագ
Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ մինչև թափանցիկ լինի։
Այնուհետև ավելացնում ենք աղացած միսը և տապակում մինչև այն ամբողջովին եփվի։
Եփած բրինձը խառնել թթվասերի, ձվի, աղի և սև պղպեղի հետ։
Ավելացնել համեմունքներ ըստ ճաշակի:
Բրնձի խառնուրդի կեսը լցնում ենք կարագով պատված թխման ամանի մեջ։
Երկրորդ շերտում սոխը հավասարաչափ լցնել աղացած մսի հետ։
Բրինձի երկրորդ կեսը դնել աղացած մսի վրա:
Վերևից շաղ տալ քերած պանրի շերտով և թխել 180 C ջերմաստիճանում 30-35 րոպե։
Մատուցելուց բաժանել մասերի։
Բարի ախորժակ
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։