Օշարակի բաղադրատոմս՝ մրսածությունից կամ գրիպից 3 օրում բուժելու համար
Ընդամենը 3 օրվա ընթացքում դուք կնկատեք, որ ձեր մրսածությունը կամ գրիպն անցել է: Պատրաստեք օշարակը և վայելեք արդյունքը:
Երբ մենք ունենք մրսածություն կամ գրիպ, նորմալ է, որ մենք ցանկանում ենք որքան հնարավոր է շուտ ազատվել տհաճ ախտանիշներից, սակայն շատ դեղամիջոցներ լիովին արդյունավետ չեն: Որպես դրանց այլընտրանք՝ այս հոդվածում ձեզ ենք ներկայացնում ծերուկի օշարակի բաղադրատոմս՝ մրսածությունը կամ գրիպը 3 օրում բուժելու համար։
Եթե ցանկանում եք որքան հնարավոր է շուտ առողջանալ, կարդացեք ստորև բերված տեղեկատվությունը և վայելեք 100% բնական բաղադրատոմս, որը ձեր մարմնին առավելագույն օգուտ կտա մրսածությունից կամ գրիպից ապաքինվելու համար:
Ստորև բերված է մեր տնական օշարակի պատրաստման բաղադրիչների ցանկը:
Բաղադրությունը:
Չորացրած ծեր «Бузина» (բաժակի 2/3)
Ջուր (1 ու կես բաժակ)
Մեխակ (կես ճաշի գդալ)
Բնական մեղր (1 բաժակ)
կոճապղպեղ (համարժեք 2 ճաշի գդալ)
դարչին փոշի (1 թեյի գդալ)
Բերուկի օշարակ պատրաստելու համար կաթսայի մեջ ավելացնել խմելու ջուր և դնել կրակի վրա։ Երբ այն եռա, ձեզ հարկավոր է ավելացնել բոլոր բաղադրիչները, բացի մեղրից, այն է՝ բրինձ, մեխակ, կոճապղպեղի արմատ և դարչին։
Թողեք խառնուրդը շարունակի եփ գալ 5-7 րոպե և այս ժամանակահատվածից հետո կաթսան հանել կրակից։ Փաթաթել սրբիչով կամ վերմակով և թողնել 4-6 ժամ։ Երբ խառնուրդը հասնի սենյակային ջերմաստիճանի, ապա բոլոր բաղադրիչները մանրացրեք բլենդերի մեջ և քամեք (ըստ ցանկության):
Ավելացնել մի բաժակ բնական մեղր և մանրակրկիտ խառնել։ Պատրաստ.
Թեև ձեր նոր պատրաստած օշարակը 100% բնական է, այն ընդունելու համար դուք պետք է հետևեք ձեր տարիքին համապատասխան դեղաչափին:
Այսպիսով, եթե դուք չափահաս եք, խորհուրդ ենք տալիս խմել կես ճաշի գդալ օրական 2 անգամ կամ 1 ճաշի գդալ օրական 1 անգամ օշարակ:
Պահպանեք օշարակը զով և ապահով տեղում։ Ցանկալի է ապակե տարայի մեջ՝ դրա յուրաքանչյուր բաղադրիչ թարմ պահելու համար։
Համոզվեք, որ շիշը կամ տարան սերտորեն փակեք, որպեսզի դրա պարունակությունը չհայտնվի շրջակա միջավայրի վրա: Գրեք պատրաստման ամսաթիվը և պահեք 9-10 ամիս։