Որովայնի ճարպը արագ կորցնելու ճապոնական մեթոդ կամ ինչպես են ճապոնացիները խորհուրդ տալիս նիհարել
Մարմնի շտկման ճապոնական մեթոդը փոխում է ձեր արտաքինը օրական ընդամենը հինգ րոպեում:
Այս պարզ տեխնիկան մշակվել է ճապոնացի մասնագետների կողմից մոտ տասը տարի առաջ։ Այն թույլ է տալիս կմախքը վերադարձնել բնական դիրքին և փոխել մարմնի ուրվագիծը՝ գոտկատեղն ավելի բարակ դարձնելով, իսկ մեջքը՝ ուղիղ։
1. Սրբիչը գրտնակել ձիգ ռուլետի, որն ունի առնվազն 40 սանտիմետր երկարություն և 7–10 սանտիմետր հաստություն: Գլանակը ամուր թելով կապում ենք, որպեսզի չքանդվի։
2. Նստեք բավականին կոշտ հորիզոնական մակերեսի վրա:
3. Մեղմորեն իջեք ձեր մեջքին՝ գլանակը ձեռքերով բռնելով այնպես, որ այն ամբողջ մարմնով լինի մեջքի ստորին մասում:
4. Ոտքերը բացում ենք ուսերի լայնությամբ և ոտքերը միացնում:
5. Ձգված ուղիղ ձեռքերը դրեք գլխի հետևում, ափերով շրջեք դեպի ներքև և միացրեք դրանք ձեր փոքրիկ մատներով: Դիրքը բավականին անհարմար է, եթե ձեզ համար դժվար է ձեռքերն ամբողջությամբ ուղղել, մի անհանգստացեք, թող մնան այնպես, ինչպես ցանկանում են:
6. Այս դիրքով պառկեք 5 րոպե։
Եթե ամեն ինչ ճիշտ արվի, ձեր կմախքը անմիջապես կսկսի ստանալ իր բնական ձևը, և դուք կզգաք, որ ձեր որովայնը հրաշքով «ետ է քաշվում»:
Հրաշալի նախաճաշի բաղադրատոմս նրանց համար, ովքեր տխրում են երևացող որովայնից․ Կերեք և նիհարեք
Այս նախաճաշը հիանալի է, եթե փորձում եք կորցնել որովայնի ճարպը: Սա շատ սննդարար և առողջ նախաճաշ է։ Այն պարունակում է հանքանյութեր և վիտամիններ, որոնք նույնպես հիանալի են մազերի և մաշկի համար:
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.
5-7 սալորաչիր
1 բաժակ կեֆիր
1 ճաշի գդալ կտավատի սերմ
2 ճաշի գդալ վարսակի ալյուր
1 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի
Այս նախաճաշը նաև հիանալի է նյութափոխանակությունը կարգավորելու և օրգանիզմը ամրապնդելու համար։ Այն նաև հիանալի նախաճաշ է, որը կօգնի ձեզ վերացնել ձեր մարմնի թունավոր նյութերը և մաքրել հաստ աղիքը:
Սա հրաշալի մեթոդ է նրանց համար, ովքեր ունեն փորկապության և գիրության հետ կապված խնդիրներ։ Այս նախաճաշով դուք կարող եք մեկ ամսվա ընթացքում նիհարել մինչև 2,5 կգ և վերացնել հատկապես որովայնի շրջանում գտնվող այդ համառ ճարպը: Այս նախաճաշը պետք է պատրաստել երեկոյան և վայելել այն առավոտյան։ Նախ պետք է սալորաչիրը 10-15 րոպե թրջել եռման ջրի մեջ։ Առանձին ամանի մեջ պետք է լցնել կակաոն, վարսակի ալյուրը և կտավատի սերմը։ Լցնել մի բաժակ մածուն, ավելացնել նաև մանրացրած սալորը։
Խառնել և պահել սառնարանում մինչև հաջորդ առավոտ։ Դուք կվայելեք ձեր առողջ և սննդարար նախաճաշը։ Կարճ ժամանակում դուք պետք է նկատեք հիանալի արդյունքներ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։