Օրգանիզմը ապուրներով մաքրելք 3 օրում՝ կարող եք ուտել այնքան, որքան ցանկանում եք, բայց միառժամանակ նիհարել

Դիտումներ 1547

Օրգանիզմը ապուրներով մաքրելք 3 օրում՝ կարող եք ուտել այնքան, որքան ցանկանում եք, բայց միառժամանակ նիհարել

 

Ժամանակ առ ժամանակ դուք պետք է մաքրեք ձեր մարմինը, որպեսզի այն ավելի լավ գործի։ Դա անելու համար կարելի է օգտագործել եռօրյա դիետա, ըստ որի կարելի է ուտել այնքան ապուր, որքան ուզում ես։

Այո, հենց ապուր: Ի վերջո, սա հիանալի սնունդ է, որը կհեռացնի օրգանիզմից տոքսինները և կապահովի բոլոր անհրաժեշտ սննդանյութերը։

 

Ահա եռօրյա ապուրի դիետայի հիմնական առավելությունները.

  • բարելավվում է ավշային համակարգի, թոքերի, աղիքների, երիկամների, լյարդի և մաշկի աշխատանքը.
  • մարսողությունը նորմալացվում է, իմունիտետը ամրապնդվում է.
  • ապուրի մանրաթելերը մեծացնում են նյութափոխանակությունը և իջեցնում արյան շաքարի մակարդակը;
  • դուք կզգաք ուժի և էներգիայի ալիք, ավելին, դա թույլ կտա կորցնել մի քանի ավելորդ կիլոգրամ:

 

Ահա մի քանի կանոն, որոնք պետք է հետևել նման դիետայի ժամանակ.

Նման դիետայի տեւողությունը 1-ից 3 օր է։ Կարող եք կրկնել միայն մեկ ամիս հետո։ Դուք պետք է օրական 5-ից 6 բաժակ ապուր ուտեք։

Բացի բանջարեղենից, ապուրին ավելացրեք ձեր սիրած համեմունքներն ու խոտաբույսերը։

 



Դիետայի ընթացքում շատ ջուր խմեք՝ օրգանիզմից տոքսինները հեռացնելու համար:

Ապուրը պատրաստել դիետան սկսելուց մեկ օր առաջ։

Դիետայի ընթացքում դուք չեք կարող որևէ բան ուտել, բացի ապուրից, որը կարող եք ուտել ցանկացած քանակությամբ:

 

 

Ահա ապուրի 3 լավագույն բաղադրատոմսերը, որոնք օգնում են մաքրել օրգանիզմը։ 

1) Բրոկկոլիով ապուր.

Կաթսայի մեջ տաքացնել մի քիչ ձեթ և ավելացնել բրոկկոլին, կտրատած նեխուրն ու սոխը։ Բանջարեղենը տապակել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե, ապա բանջարեղենի արգանակը լցնել տապակի մեջ։ Ապուրը եփել այնքան, մինչև բանջարեղենն ամբողջությամբ եփվի։ Ապուրը աղով և պղպեղով համեմել, ավելացնել ձեր սիրած համեմունքները: 

 

 



2) Գազարով և կոճապղպեղով ապուր.

 

Թավայի մեջ լցնել բանջարեղենի արգանակը, վրան ավելացնել մանր կտրատած բանջարեղենը՝ գազար, կոճապղպեղ, սխտոր։ Ամեն ինչ բերեք եռման աստիճանի և թողեք մարմանդ կրակի վրա եփվի։ Տապակել սոխը փոքր քանակությամբ յուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույնը, ապա ավելացնել մնացած բանջարեղենին, ապուրը թողնել կրակի վրա ևս 10 րոպե։ Ապուրը աղով և պղպեղով համեմել, ավելացնել ձեր սիրած համեմունքները: 

 

3) Ոսպով ապուր.

Կաթսայի մեջ տաքացնել մի քիչ ձեթ, ավելացնել մանր կտրատած բանջարեղենը՝ կարտոֆիլը, խնձորը, գազարն ու սոխը, տապակել մարմանդ կրակի վրա 10 րոպե։ Հետո ամեն ինչի վրա լցնել արգանակ, ավելացնել ոսպը, կոճապղպեղը, չամանը, չիլի փոշին, աղացած պապրիկան։ Թողեք, որ ապուրը եփվի ևս 30 րոպե կամ մինչև բանջարեղենը եփվի: 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը