Օրական 1 թեյի գդալ, և ճարպը հեռանում է. Սա նիհարելու զարմանալի բաղադրատոմս է, որը կարող է նվազեցնել ավելորդ ճարպը
Այն ոչ միայն այրում է որովայնի ճարպը և օրգանիզմից հեռացնում ավելորդ ջուրը, այլև շատ օգտակար է ուղեղի աշխատանքի, հիշողության, լսողության և տեսողության համար:
Այն հատկապես արդյունավետ է, երբ զուգակցվում է սրտային վարժությունների և կանոնավոր մարզումների հետ:
Բաղադրությունը.
125 գ ծովաբողկ
4 կիտրոն
2 սմ թարմ կոճապղպեղի արմատ
3 ճաշի գդալ մեղր
2 ճաշի գդալ դարչին
Օգտագործելով սննդի պրոցեսոր, հարեք ծովաբողկը և կոճապղպեղը:
Կիտրոնները քամել և ավելացնել ծովաբողկը և կոճապղպեղի հյութը։
Խառնել ևս 3 րոպե։
Ավելացնել դարչինն ու մեղրը և հարել մինչև օշարակ ստանանք։
Խառնուրդը պահեք ապակե տարայի մեջ։
Ընդունել 1 թեյի գդալ օրական երկու անգամ՝ ուտելուց կամ մարզվելուց առաջ։
Օշարակն օգտագործեք 3 շաբաթ։
Ծովաբողկը վերացնում է մարդու օրգանիզմում դիզենտերիա, սալմոնելոզ, տուբերկուլյոզ և բազմաթիվ մակաբույծներ առաջացնող բակտերիաները։
Այն բարելավում է մարսողական գործառույթները մարմնում՝ խթանելով ստամոքսի և աղիների սեկրեցումը և ենթաստամոքսային գեղձի ֆերմենտները: Այս արմատային բանջարեղենը չափազանց օգտակար է լյարդի, սրտի և արյան շրջանառության համար. գումարած, դա լավ միզամուղ է և օգնում է ռևմատիզմի դեպքում:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։