Օգտակար թուրմեր՝ օստեոխոնդրոզից ազատվելու համար
Նեխուրի արմատների թուրմ. 1 թ/գ նեխուրի թարմ արմատները լցնել 2 բաժակ եռման ջրի մեջ և թողնել 4 ժամ։ Քամեք և այնուհետև պարբերաբար ընդունեք 1-ական թ/գ, օրը 4 անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ։
Սեւ բողկի թուրմ. 1,5 բաժակ սև բողկի հյութը խառնում են 1 թ/գ մեղրի և 0,5 թ/գ օղու հետ։
Ստացված զանգվածին ավելացնել 1 ճ/գ աղ և խառնել։ Ընդունեք 1 փոքր բաժակ թուրմը քնելուց առաջ։
Վարսակի հատիկների թուրմ․ 1 ճաշի գդալ վարսակի հատիկները լցնում են 1 լիտր ջրի մեջ և եփում այնքան, մինչև հեղուկի 1/4-ը գոլորշիանա։ Այն ֆիլտրում են և ընդունում 0,5 բաժակ՝ օրը 3 անգամ՝ ուտելուց առաջ։ Թուրմն օգնում է նաև հոդերի հիվանդություններին։
Թեյ անոթների խորը մաքրման համար, որը լուծում է աղերը. Այս բուժիչ ըմպելիքը կօգնի ձեզ հաղթահարել օստեոխոնդրոզը, հոդատապը և հոդերի հիվանդությունները
Այս հրաշք թեյի պատրաստման համար ձեզ հարկավոր է.
Արևածաղկի կտրատած արմատ - 1 բաժակ
Ջուր - 3 լ.
Արևածաղկի արմատը պետք է լցնել ջրի մեջ: Եփել 5-10 րոպե և քամել։ Օրվա ընթացքում ցանկացած հեղուկի փոխարեն խմեք այս ըմպելիքը։ Բուժման կուրս՝ 2-3 ամիս։
Կնկատեք, որ աղերը կսկսեն դուրս գալ միայն բուժման մեկնարկից 2 շաբաթ հետո։ Անհրաժեշտ է շարունակել կուրսը այնքան ժամանակ, մինչև մեզը դառնա մաքուր, առանց նստվածքի։
Այս ժամանակահատվածում արժե հրաժարվել կծու եւ չափազանց աղի ուտելիքներից։ :
Օրգանիզմում աղերը լուծելու համար կարելի է նաև թուրմեր ընդունել ձմերուկի կեղևների, դդմի պոչերի և այլ միջոցներով։
Նաեւ այս հարցում շատ օգտակար են սեւ բողկի եւ մաղադանոսի թուրմերը։ Դրանք կօգնեն լուծարել հանքանյութերը լեղապարկում և այլ հանքային աղեր, որոնք կուտակված են անոթներում, երիկամներում, միզապարկում:
Աղը հիանալի կերպով հեռացնում է ճակնդեղի հյութը։ Պետք է խմել սառնարանում առնվազն 2 ժամ հնեցված հյութը` 1/3 բաժակ ուտելուց 20-30 րոպե առաջ։ Դա պետք է արվի 1-2 ամսվա ընթացքում։ Բացի այդ, մի մոռացեք օրական 100 գ կաթնաշոռ ուտել։
Բացի այդ, մանրաթելերով հարուստ մթերքները աներևակայելի օգտակար են օստեոխոնդրոզի դեմ պայքարելու համար: Բացի այդ, այս մթերքները կօգնեն ձեզ պաշտպանվել սիրտ-անոթային հիվանդությունների առաջացումից։
Ընդհանուր խոլեստերինի մակարդակն իջեցնելու համար արժե ուտել բրինձ, խնձոր, գարի, լոբի, հապալաս, գազար, ձուկ, սխտոր, խաղող, կաղամբ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։