Օգտագործելով սա մի քանի շաբաթ՝ կարող եք զգալիորեն բարելավել օրգանիզմի վիճակը

Դիտումներ 614
Օգտագործելով սա մի քանի շաբաթ՝ կարող եք զգալիորեն բարելավել օրգանիզմի վիճակը

Տարբեր հիվանդությունների բուժման և կանխարգելման համար պահանջված վարսակը հիանալի կծառայի նպատակին։ Վարսակի ալյուրը բարձր է գնահատվում և ակտիվորեն օգտագործվում է բուժական մշակույթներում ամբողջ աշխարհում:

Առանց յուղի և աղի ջրի մեջ եփած վարսակի ալյուրն օգտակար է ենթաստամոքսային գեղձի համար։

 

 

Օգտագործելով այն մի քանի շաբաթ, առաջին հերթին առավոտյան, կարող եք զգալիորեն բարելավել օրգանիզմի վիճակը։

Բազմազանության համար կարելի է փոխարինել շիլան թուրմով՝ կես կիլոգրամ վարսակի համար կա մեկ լիտր եռման ջուր։ Թրմել այն մեկ ժամ։ Պատրաստի ըմպելիքը ֆիլտրում ենք և ընդունում օրական երեք անգամ՝ կես բաժակ։


Վերջին ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ վարսակի մանրաթելը վատ խոլեստերինի մակարդակն իջեցնելու համար շատ կարևոր տարր է՝ բետա-գլյուկան: 3 գ լուծվող վարսակի մանրաթելն օգնում է նվազեցնել խոլեստերինի մակարդակը 8-23%-ով: Վարսակի ալյուրը նույնպես շատ օգտակար է աղեստամոքսային տրակտի բնականոն աշխատանքի համար։

Վարսակի ալյուրի բաղադրությունը պարունակում է մեծ քանակությամբ սպիտակուցներ, որոնք բարելավում են մկանային զանգվածի վիճակը։ Իսկ դրա մեջ պարունակվող խոլինը դրական է ազդում լյարդի աշխատանքի վրա։

 

 

Թերությունները

Ընկույզները, հատիկաընդեղենը և որոշ հատիկներ պարունակում են ֆիտիկ թթու, որը խանգարում է աղիներում ցինկի, մագնեզիումի, երկաթի և կալցիումի կլանմանը: Առանց դրա օրգանիզմը կարող է կլանել 20%-ով ավելի շատ երկաթ և 60%-ով ավելի շատ մագնեզիում: Դրանք լուրջ թվեր են։

Ֆիտիկ թթու կա նաև վարսակի ալյուրի մեջ: Սա, իհարկե, չի նշանակում, որ պետք է հրաժարվել դրանից։ Բայց նրանց համար, ովքեր տառապում են հանքային նյութափոխանակության խանգարումներից, ունեն ոսկրային խնդիրներ և օստեոպորոզ, պետք չէ ամեն օր վարսակի ալյուր ուտել։ Եվ առավել եւս՝ պետք է ձեռնպահ մնալ դրա վրա հիմնված մոնոդիետաներից։

 

Կան նաև վարսակի ալյուրի ֆիտաթթվի պարունակությունը նվազեցնելու եղանակներ։ Դա անելու համար հացահատիկը կարող է նախապես ներծծվել: Թթվային միջավայրի ավելացումը, օրինակ՝ կիտրոնի հյութը կամ մի քանի ճաշի գդալ մածուն, նույնպես կօգնի:

 

 

Նույն պատճառով, դուք միշտ պետք է ողողեք ձեր հացահատիկները: Ի դեպ, լոբազգիների պտուղները եռացնելուց ստացված մածուցիկ հեղուկը կոչվում է ակվաֆաբա և հիանալի կերպով փոխարինում է ձվերին քաղցր ուտեստների մեջ, ինչպիսիք են վաֆլին ու բեզեն, ինչպես նաև չքաղցրած, օրինակ՝ մայոնեզը:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը