Օգտագործեք սա թանկարժեք դեղերի փոխարեն․ Այն շատ մատչելի է վաճառվում
Այս դեղամիջոցի տարբերակիչ առանձնահատկությունը երկու բաղադրիչներից բաղկացած պարզ բաղադրությունն է: Հետևաբար, ցինկի քսուքը չունի կողմնակի բարդություններ և լավ է հանդուրժվում նույնիսկ ալերգիկ ռեակցիաների հակումի դեպքում:
Բացի այդ, ցինկի քսուքը կախվածություն չի առաջացնում, ուստի դեղամիջոցը կարող է երկար ժամանակ օգտագործվել:
Դեղը օգտագործվում է այրվածքների, բորբոքումների, մաշկի խոցերի, քերծվածքների և կտրվածքների դեմ պայքարում։ Բացի այդ, քսուքը հաճախ օգտագործվում է նորածինների մաշկի խնամքի համար, քանի որ այն հաղթահարում է ցանը:
Ցինկի քսուքը կիրառվում է բարակ շերտով և բացառապես խնդրահարույց հատվածների վրա։ Բանն այն է, որ այն ունի կոմեդոգեն ազդեցություն և կարող է խցանել ճարպագեղձերը և առաջացնել պզուկներ։ Դրա շերտը թարմացվում է 3 ժամը մեկ, այն վիրակապով ծածկելու կարիք չկա։
Դեղը հիանալի կերպով օգնում է պզուկների դեմ պայքարում. ամեն ինչ ակտիվ բաղադրիչի հատկությունների մասին է: Ցինկի քսուքը կարգավորում է ճարպագեղձերի գործունեությունը, ներծծում է ավելորդ ճարպը, պայքարում է բորբոքային պրոցեսների դեմ, չորացնում է բորբոքումները, բուժում է պզուկների և սեղմման վերքերը։
Մի մոռացեք նախապես մաքրել ձեր մաշկը և ախտահանել այն։ Դա անելու համար դուք կարող եք օգտագործել կալենդուլայի թուրմը։
10 մթերք կլուծի միզաթթվի բյուրեղները և կթեթևացնի հոդատապը, երիկամների քարերը, հոդացավերը
Բրոկկոլի և վարունգ
Այս բանջարեղենները կարող են նվազեցնել միզաթթվի արտադրությունը և բյուրեղների ձևավորումը: Նրանք սովորաբար ձևավորվում են մեր հոդերի շուրջ, ինչի հետևանքով առաջանում է հոդի ցավ և դեֆորմացիա:
Բանան
Բանանը հարուստ է կալիումով, որը շատ կարևոր է օրգանիզմում միզաթթվի մակարդակի իջեցման համար։
Գազար
Դուք կարող եք խուսափել միզաթթվի կուտակումից գազարի կանոնավոր օգտագործմամբ և նաև բարելավել ձեր ընդհանուր առողջությունը:
Բալ
Այս համեղ հատապտուղն ունակ է նորմալացնել միզաթթվի մակարդակը։ Քանի որ այն պարունակում է անտոցիանին կոչվող նյութ: Բացի այդ, այն կանխում է մեր հոդերի շուրջ բյուրեղների առաջացումը:
Ջուր
Ջրի օգտագործմամբ դուք կարող եք ոչ միայն նվազեցնել միզաթթվի մակարդակը, այլև հեռացնել թափոնները և տոքսինները ձեր օրգանիզմից:
Նեխուր
Նեխուրի հաճախակի օգտագործմամբ դուք կկարողանաք խուսափել միզաթթվի պատճառով առաջացած ավելի շատ բարդություններից, ինչպես նաև նվազեցնել դրա մակարդակը։
Խնձոր
Դուք կարող եք դետոքսիկացնել ձեր մարմինը խնձորի կանոնավոր օգտագործմամբ: Այն նաև օգնում է վերացնել միզաթթվի ավելցուկը:
Կիտրոն
Միզաթթուն հեռացնելու և բազմաթիվ առողջական խնդիրներից խուսափելու համար կօգնի կիտրոնաջրի կանոնավոր օգտագործումը։ Կիտրոնով ջուր խմեք միշտ յուրաքանչյուր ուտելուց 30-40 րոպե հետո։
Կանաչ թեյ
Կանաչ թեյ խմելը նվազեցնում է հոդատապի առաջացման վտանգը, ինչպես նաև պայքարում է հիպերուրիցեմիայի դեմ: Ամեն օր խորհուրդ է տրվում խմել 1-2 բաժակ կանաչ թեյ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։