Ոչ բոլորին է հայտնի ծաղկակաղամբով այս ուտեստի բաղադրատոմսը
Դիտումներ 238
Պահանջվող ապրանքներ.
- Բուսայուղ
- 600 տարի Ծաղկակաղամբ
- 350 տարի Կարտոֆիլ
- 1,5 լ. Կաթ
- 250 տարի կրեմ
Պատրաստման եղանակը.
Սկզբում ծաղկակաղամբը եռացրեք ջրի մեջ։ Քամում ենք և դնում յուղով կաթսայի մեջ։
Շոգեխաշում են կրակի վրա մոտ 20 րոպե։ Ավելացնել կտրատած կարտոֆիլը և թարմ կաթը, համեմել աղով և պղպեղով` ըստ ճաշակի:
Եռացնել մարմանդ կրակի վրա 20 րոպե, ապա ավելացնել կրեմը։
Ստացված խառնուրդը տրորել և մատուցել։
Ամենաընթերցվածը