Ո՞վ գիտեր, որ գազարը կարող է այսքան համեղ լինել․ Գազարով անմահական ուտեստի բաղադրատոմս

Դիտումներ 1901

Ո՞վ գիտեր, որ գազարը կարող է այսքան համեղ լինել․ Գազարով անմահական ուտեստի բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

1 1/2 կգ գազար, կեղևազրկված

1/3 բաժակ մանր քերած պարմեզան պանիր

1 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ

1/2 թեյի գդալ հատիկավոր սխտոր

1/2 թեյի գդալ սոխի փոշի

1/8 թեյի գդալ աղ

1 ճաշի գդալ տաք մեղր

Պատրաստման եղանակը․

Ջեռոցը տաքացրեք մինչև 200°C: Գազարը խաչաձև բաժանել մանր  կտորների:Կտրեք յուրաքանչյուր կտոր երկայնքով կիսով չափ, և  տեղափոխեք միջին ամանի մեջ:

Գազարին ավելացնել պարմեզան, ձեթ, սխտոր, սոխի փոշի և աղ։ Գազարները կտրատած շարել մեկ շերտով՝ թխելու թերթիկի վրա։ Թխել մինչև գազարը փափկի, իսկ պանիրը դառնա ոսկե դարչնագույն և խրթխրթան, 25-ից 30 րոպե:

Տեղափոխել գազարը մատուցվող ուտեստի մեջ։ Հավասարաչափ շաղ տալ տաք մեղրով։



Հին պրոֆեսորի ապացուցված բաղադրատոմսը. Գազարը և չամիչը երիկամների քարերի համար

Ես կկիսվեմ երիկամների քարերը լուծարելու բաղադրատոմսով։ Այն կպահանջի 500 գ գազար և 500 գ չամիչ։

Կեղևազատեք գազարը, կտրատեք խորանարդների, ողողեք չամիչը և ամեն ինչ լցրեք էմալապատ թավայի մեջ, լցնել 1 լիտր ջուր։ Հասցնել եռման աստիճանի, բայց չեռացնել, անջատել։

 


Կաթսան փակեք կափարիչով, փաթաթեք փայլաթիթեղով, որպեսզի բաց չմնա, և դրեք ջեռոցը ամենափոքր կրակի վրա։ Այնուհետև հանել տապակը, թողնել, որ սառչի մեկ ժամ։
Չամիչը գազարով քամեք 4 շերտ շղարշով։ 

Քամած հյութը խառնեք տապակից քամած հեղուկի հետ։ Դուք կստանաք մուգ շագանակագույն արգանակ, որը պետք է պահել սառնարանում:



Ընդունել 100 գ՝ օրը 3 անգամ, ուտելուց 30 րոպե առաջ 7-14 օր, մինչև քարերն ամբողջությամբ դուրս գան, որոնք վերածվում են ավազի։

Հարազատներից մեկի մոտ 10 մմ չափի քար է եղել, բայց չի նկատել, թե ինչպես է դուրս եկել։

 

 

Բուժման մեկնարկից առաջ և հետո անհրաժեշտ է ուլտրաձայնային հետազոտություն կատարել՝ համոզվելու համար, որ քարերը անհետացել են։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը