Ո՞վ գիտեր, որ գազարը կարող է այսքան համեղ լինել․ Գազարով անմահական ուտեստի բաղադրատոմս
Բաղադրիչներ
1 1/2 կգ գազար, կեղևազրկված
1/3 բաժակ մանր քերած պարմեզան պանիր
1 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ
1/2 թեյի գդալ հատիկավոր սխտոր
1/2 թեյի գդալ սոխի փոշի
1/8 թեյի գդալ աղ
1 ճաշի գդալ տաք մեղր
Պատրաստման եղանակը․
Ջեռոցը տաքացրեք մինչև 200°C: Գազարը խաչաձև բաժանել մանր կտորների:Կտրեք յուրաքանչյուր կտոր երկայնքով կիսով չափ, և տեղափոխեք միջին ամանի մեջ:
Գազարին ավելացնել պարմեզան, ձեթ, սխտոր, սոխի փոշի և աղ։ Գազարները կտրատած շարել մեկ շերտով՝ թխելու թերթիկի վրա։ Թխել մինչև գազարը փափկի, իսկ պանիրը դառնա ոսկե դարչնագույն և խրթխրթան, 25-ից 30 րոպե:
Տեղափոխել գազարը մատուցվող ուտեստի մեջ։ Հավասարաչափ շաղ տալ տաք մեղրով։
Հին պրոֆեսորի ապացուցված բաղադրատոմսը. Գազարը և չամիչը երիկամների քարերի համար
Ես կկիսվեմ երիկամների քարերը լուծարելու բաղադրատոմսով։ Այն կպահանջի 500 գ գազար և 500 գ չամիչ։
Կեղևազատեք գազարը, կտրատեք խորանարդների, ողողեք չամիչը և ամեն ինչ լցրեք էմալապատ թավայի մեջ, լցնել 1 լիտր ջուր։ Հասցնել եռման աստիճանի, բայց չեռացնել, անջատել։
Կաթսան փակեք կափարիչով, փաթաթեք փայլաթիթեղով, որպեսզի բաց չմնա, և դրեք ջեռոցը ամենափոքր կրակի վրա։ Այնուհետև հանել տապակը, թողնել, որ սառչի մեկ ժամ։
Չամիչը գազարով քամեք 4 շերտ շղարշով։
Քամած հյութը խառնեք տապակից քամած հեղուկի հետ։ Դուք կստանաք մուգ շագանակագույն արգանակ, որը պետք է պահել սառնարանում:
Ընդունել 100 գ՝ օրը 3 անգամ, ուտելուց 30 րոպե առաջ 7-14 օր, մինչև քարերն ամբողջությամբ դուրս գան, որոնք վերածվում են ավազի։
Հարազատներից մեկի մոտ 10 մմ չափի քար է եղել, բայց չի նկատել, թե ինչպես է դուրս եկել։
Բուժման մեկնարկից առաջ և հետո անհրաժեշտ է ուլտրաձայնային հետազոտություն կատարել՝ համոզվելու համար, որ քարերը անհետացել են։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։