Ո՞րն է օգտակար՝ թարմ բանջարեղենը թե ֆերմենտացված մթերքները

Դիտումներ 191

Ո՞րն է օգտակար՝ թարմ բանջարեղենը թե ֆերմենտացված մթերքները

Չի կարելի ձմռանը թարմ բանջարեղեն ուտել, հատկապես շատ ցուրտ եղանակին։ Մեր նախնիները այս իրավիճակից դուրս գալու փայլուն ելք են գտել՝ ստեղծել են ոչ թե աղի, այլ խմորված մթերքներ:

 

 

Աղը կոնսերվանտ չէ, այդ մթերքների կոնսերվանտն ալկոհոլն է, նշում են մասնագետները։

Մասնագետները խորհուրդ են տալիս ցուրտ եղանակին ուտել թթու կաղամբ և կենդանական ճարպեր։

 



Ազգային սննդային սովորություններն իրականում կորել են, գովազդի ազդեցության տակ ամեն ինչ եփվում են բուսական յուղերով։

 

 

Մասնագետների կարծիքով՝ ցուրտ եղանակին մարդը պետք է ավելի շատ ջերմային էներգիա ստանա։ Ձմռանը այն կարելի է ձեռք բերել երեք եղանակով՝ վառարանով, ոտքերի մերսումով և լոգանքով։

 



Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը