Ո՞ր խնձորն եք սիրում՝ կարմիրը, թե փոքր կանաչ խնձորները

Դիտումներ 370

Ո՞ր խնձորն եք սիրում՝ կարմիրը, թե փոքր կանաչ խնձորները

Խնձորը համարվում է դիետիկ եւ կենսաակտիվ սննդային մթերք: Կանաչ խնձորն ավելի շատ է պարունակում վիտամին C, քան կարմիր խնձորը:

 

 

Խնձորը պետք է ուտել կեղեւով, քանի որ բոլոր սննդարար նյութերը գտնվում են նրա տակ: 



Այն պարունակում է օգտակար մանրաթելեր, որոնք բարելավում են մարսողությունը: Խնձորի կուտը խիստ վտանգավոր է առողջության համար:

 

 

Ստամոքսում այն արտանետում է ցիանական թթու, որը ուժեղ թույն է: Հետեւաբար, խորհուրդ չի տրվում խնձորն ուտել առանց կտերը հեռացնելու: 



Ամբողջ աշխարհում աճեցնում են խնձորենու 7500 սորտեր:



Ամենաընթերցվածը