Ո՞ր տարբերակն է օգտակար՝ դդմի սերմերը ուտել հում վիճակում, թե տապակած

Դիտումներ 883

Ո՞ր տարբերակն է օգտակար՝ դդմի սերմերը ուտել հում վիճակում, թե տապակած

Դդմի սերմերը շատ առողջարար և պարզ հավելում են ձեր ամենօրյա սննդակարգում: Հիմնական բանը դրանք օգտագործել հում վիճակում, ոչ թե տապակած:

 


Դդմի սերմերը պարունակում են խեժային նյութեր, C և B վիտամիններ, ինչպես նաև սիլիցիում, կալիում, կալցիում, ցինկ և ֆոսֆոր։



Դդմի սերմերի օգտագործումը դրական է ազդում ուղեղի և տեսողության գործունեության, մարսողական, հենաշարժական և վերարտադրողական համակարգերի աշխատանքի վրա։

 


Սպիտակ սերմերը տարածված են ժողովրդական եղանակների մեջ՝ որպես ճիճուներից ազատվելու միջոց։

 



Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը