Մանրացրած բանանը տեսեք ինչ հիվանդություններ է բուժում
Ստորև տեսեք, թե որքան հեշտ է պատրաստել հազի դեմ այս բնական միջոցը։
Բաղադրությունը․
- Երկու հասած բանան
- Երկու ճաշի գդալ մեղր
- 400 մլ ջուր
• Ջուրը լցնել կաթսայի մեջ ու դնել կրակին, թողնել եռա։
• Բանանները կեղևից մաքրեք և պատառաքաղով լավ տրորեք։
• Դրանից հետո, երբ ջուրը հասնի եռման կետին, կրակն անջատեք ու կամաց-կամաց լցրեք բանանը ջրի մեջ։
• Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնեք, մինչև ստանաք հարթ մածուկ։
• Երբ խառնուրդը մի փոքր սառչի, ավելացրեք մեղրը և վերջ՝ պատրաստ է։
Ընդունեք այս խառնուրդից մի քանի թեյի գդալ օրական չորս անգամ։ Բայց խմելուց առաջ մի փոքր տաքացրե՛ք:
Ընդամենը մի քանի օրից դուք կնկատեք, որ հազն անցնում է, և դուք ձեզ շատ ավելի լավ եք զգում։ Բացի այդ, այս խառնուրդը նորմալացնում է ձեր քունը, քանի որ բանանը հանգստացնող հատկություն ունի։
Եթե դուք տառապում եք շնչառական հիվանդություններից, մրսածությունից և հազից, ապա այս բուսական օշարակը կմաքրի շնչառական ուղիները և ամբողջությամբ կազատի խորխից ու լորձից։
Հետևյալ բաղադրիչները, հիմնականում դեղաբույսերը, արդյունավետ են շնչառական խնդիրների բուժման համար, և դրանց հատկությունները նաև կխթանեն իմունային համակարգը՝ օգնելով մարմնին ուժեղ պաշտպանություն ունենալ:
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել նաև գրիպի, բրոնխիտի և հազի ախտանիշները թեթևացնելու համար։
Ձեզ հարկավոր են այս բաղադրիչները.
1/4 բաժակ չորացրած էխինացեայի արմատ
1/4 բաժակ չորացրած լորձաթաղանթի արմատ
1 ճաշի գդալ թարմ քերած կոճապղպեղի արմատ կամ ավելի քիչ՝ ցանկության դեպքում
1 լիտր ջուր
300 մլ մեղր
Կաթսայի մեջ լցնել չորացրած խոտաբույսերը, կոճապղպեղը և մեկ լիտր ջուր։ Տաքացրեք մարմանդ կրակի վրա 10-15 րոպե։
Արգանակը քամել, ավելացնել մեղրը և լավ խառնել։ Լցնել փոքր տարաների մեջ և պահել սառնարանում։
Օշարակը կարելի է օգտագործել այնքան հաճախ, որքան անհրաժեշտ է։ Եթե ախտանշանները բավականաչափ ուժեղ են, ապա արժե օգտագործել 1 թեյի գդալ ամեն ժամը մեկ։
Այս միջոցը կարելի է պահել սառնարանում մինչև երեք ամիս:
Եվ նաև օշարակի մեջ կարող եք ավելացնել 100 մլ կոնյակ կամ օղի։ Արդյունքում դուք կկարողանաք օշարակն ավելի երկար պահել։
Սա նաև թույլ կտա օշարակին գործել որպես հզոր հազը զսպող միջոց:
Եվ դուք կարող եք նաև օշարակ պատրաստել՝ միայն էխինացեայով և կոճապղպեղով։ Այնուամենայնիվ, դուք պետք է ավելացնեք չոր էխինացեայի արմատ՝ մինչև 1/2 բաժակ:
Խոտաբույսերին և կոճապղպեղին ավելացրեք 1/2 բաժակ կտրատած սոխ՝ դրա բուժիչ հատկությունները բարձրացնելու համար:
Եթե հիվանդությունը ձգձգվում է, և հազ է սկսվում, ապա շտապ պետք է ավելի արդյունավետ միջոցներ ձեռնարկել։
500 մլ եռման ջրի մեջ անհրաժեշտ է ավելացնել 3 տերեւ խորդենի եւ 3 ընկույզ։
Այնուհետև այս խառնուրդին ավելացնում եք 3 ճաշի գդալ ռեհան։
Այնուհետեւ զանգվածը դնել դանդաղ կրակի վրա եւ եփել 5 րոպե։ Այնուհետև անջատեք խառնուրդը և թողեք, որ սառչի։
20 րոպեն բավական կլինի։
Հաջորդը պետք է քամել և բաժանել 3 մասի։
Եթե ցանկանում եք, կարող եք մեղր ավելացնել։
Ամբողջ խառնուրդը պետք է խմել օրվա ընթացքում։ Այսինքն՝ օրը 3 անգամ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։