Նախկինում ես ընդհանրապես ուշադրություն չէի դարձնում այս նշանին. Այժմ ես անպայման փնտրում եմ այն փաթեթների վրա
Որքա՞ն հաճախ ենք մենք ուշադրություն դարձնում սուպերմարկետներում սննդի փաթեթավորմանը: Սովորաբար մենք կարդում ենք միայն մթերքի անվանումը և ոչ մի ուշադրություն չենք դարձնում բաղադրությանը, առավել ևս երբեք ուշադիր չենք նայում հատուկ նշաններին։ Բայց իզուր։
Պարզվում է, որ պիտակների վրա կան բազմաթիվ տարբեր նշաններ, որոնք նախատեսված են գնորդի կյանքը շատ ավելի հեշտացնելու համար։ Այսօր մենք ձեզ կպատմենք, թե ինչ է նշանակում լատիներեն U տառի տեսքով նշանը շրջանագծի մեջ։
Այս խորհրդանիշը կոչվում է echscher նշան: Այս նշանով իրենց արտադրանքը մակնշելու իրավունք ստանալու համար ընկերությունները ենթարկվում են շատ խիստ ստուգման։
Echscher նշանը ցույց է տալիս, որ արտադրության բոլոր սարքավորումները ենթարկվում են մանրակրկիտ մաքրման: Նույնիսկ եթե նույն մեքենաները օգտագործվում են մի քանի տարբեր մթերք արտադրելու համար, դրանք մանրակրկիտ լվացվում են գործընթացների միջև
Ահա, թե ինչ են նշանակում ամենատարածված նշանակումները.
OU - չի պարունակում միս կամ կաթ, «չեզոք» արտադրանք:
OU-D - պարունակում է կաթ:
OU-M (OU-Glatt) - պարունակում է միս կամ մսի բաղադրիչներ:
OU-F - պարունակում է ձկան բաղադրիչներ:
Այս տեղեկությունը օգտակար կլինի ալերգիայով տառապողների, բուսակերների և բոլոր նրանց համար, ովքեր ուշադիր հետևում են իրենց սննդակարգին:
Ինչու չեք կարող նիհարել, եթե ձեր աղիքներն անառողջ են. ոչ բոլորը գիտեն դա
Նիհարելու երկաթյա կանոնը՝ ծախսեք ավելի շատ կալորիա, քան սպառում եք։
Բայց որոշ առողջական հատկանիշներ կարող են կոտրել այս կարծրատիպը:
Հաճախ աղիների հետ կապված խնդիրները խանգարում են ավելորդ կիլոգրամներից ազատվելուն։
Նորմալ վիճակում այն պետք է բնակվի որոշակի բակտերիաների պոպուլյացիայով։
Օգտակար միկրոօրգանիզմները մասնակցում են վիտամինների ձևավորմանը, մարսողության հաստատված գործընթացին և օրգանիզմի պաշտպանական ուժերի պահպանմանը։
Եթե այդ բակտերիաների թիվը փոխվում է կամ նվազում, դա կարող է հանգեցնել քաշի ավելացման:
Բացի այդ, որոշ միկրոօրգանիզմներ կախված են հորմոնների արտադրությունից, որոնց հետ կապված է սովի զգացումը։
Եթե դրանք անհավասարակշռված են, ձեր ախորժակը (անառողջ ճանապարհով) կարող է զգալիորեն աճել, ինչը կհանգեցնի չափից շատ ուտելու և գոտկատեղում ավելորդ սանտիմետրերի:
Հայտնի բիֆիդոբակտերիաները մասնակցում են հակաբորբոքային գործընթացներին։ Նրանց ակտիվությունն օգնում է բարձրացնել ինսուլինի նկատմամբ զգայունությունը, ինչպես նաև արագ կորցնել անցանկալի կիլոգրամները։
Բացի այդ, աղիների աշխատանքը կարող է կապված լինել սթրեսի արձագանքի հետ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։