Նախաճաշին պատրաստեք այս համեղ ուտեստը՝ լավաշով, ձվով և պանրով

Դիտումներ 343

Նախաճաշին պատրաստեք այս համեղ ուտեստը՝ լավաշով, ձվով և պանրով

Ամենահամեղ նախաճաշը ողջ ընտանիքի համար։ Սննդամթերքների մեծ մասը կարելի է փոխարինել՝ ավելացնելով այլ բանջարեղեն, սունկ, երշիկեղեն, սոուսներ, խոտաբույսեր, համեմունքներ։ Ձեռք բերեք նոր ճաշատեսակ այլ համով:

Բաղադրիչներ․

  • Լավաշ
  • Ձու
  • Պղպեղ
  • Սամիթ (3 ճյուղ)
  • Մաղադանոս (3 ճյուղ)
  • Բուսական յուղ
  • Աղացած սև պղպեղ
  • Պանիր



Բուլղարական պղպեղը կտրատել խորանարդերի: Պանիրը քերել մեծ քերիչով։ Կանաչիները լվանալ, չորացնել և մանր կտրատել։ Բացի նշված կանաչիներից, կարող եք ավելացնել կանաչ սոխ։

Պիտայի հացից կտրեք 2 շրջանակ: Առաջինը պետք է հավասար լինի թավայի տրամագծին, իսկ երկրորդը մի փոքր ավելի մեծ։ Լավաշը շատ արագ է չորանում, ուստի շրջանակները պետք է կտրել վերջինը, երբ բանջարեղենն ու խոտաբույսերն արդեն պատրաստ են։ Մինչ այդ ավելի լավ է պիտայի հացը պահել հերմետիկ փակ տոպրակի մեջ։

Կաթսայի հատակն ու կողքերը յուղել բուսայուղով։ Դրեք պիտայի հացի ամենամեծ թերթիկը փոքր կողմերը պատրաստելու համար:

Զգուշորեն կոտրեք բոլոր ձվերը մեկ առ մեկ պիտայի հացի վրա՝ փորձելով դեղնուցը չխառնել սպիտակուցին։ Ձվերը համեմել աղով և պղպեղով:



Շաղ տալ քերած պանրի մեծ մասը։

Շաղ տալ մանր կտրատած խոտաբույսերով և բուլղարական պղպեղով, մի փոքր թողնել՝ զարդարելու համար:

Վերևում դրեք պիտայի հացի երկրորդ թերթիկը, այն սեղմելով ներքևի պիտայի հացի եզրերով:

Տապակը դնել միջին կրակի վրա և ծածկված եփել մոտ 5 րոպե։ Պիտայի հացի հատակը պետք է կարմրի, ձվերը պետք է եփվեն, իսկ պանիրը պետք է հալվի:

Զգուշորեն պտտել պիտայի հացը մյուս կողմ:

Վերևում շաղ տալ մնացած պանիրը։ Տապակը հանում ենք կրակից և փակած թողնում 5 րոպե, որպեսզի պանիրը հալվի։

Վերջում շաղ տալ մնացած մանրացված կանաչին: Բարի ախորժակ



Ամենաընթերցվածը