Նարնջի կեղևի զարմանահրաշ հատկությունները․ Բնական դեղամիջոց ձեր առողջության համար
Մրգերի մեծ մասն իրենց կեղևի մեջ ունեն սննդարար հատկություններ, որոնք մարդիկ կորցնում են: Սա նարնջի կեղևի դեպքն է, և, հետևաբար, այսօր մենք ցանկացանք կիսվել դրա հատկություններով:
Նարնջի կեղևը լի է սննդարար և բուժիչ հատկություններով։ Բացի այդ, այն բաղկացած է A և C տիպերի վիտամիններից: Ավելին, այն պարունակում է ռիբոֆլավին:
Առողջության օգուտների առումով կեղևը նման է խնձորի: Տարբերությունն այն է, որ նարնջի կեղևն ավելի կոշտ է, ուստի մարդիկ այն չեն ուտում մրգի հետ։
Ոչ միայն դա, այս տեսակի պիլինգը ապահովում է ձեր մաշկի և դեմքի գեղեցկությունը։ Սա հենց այն է, ինչ ասում են արեւմտյան կոսմետոլոգները.
Կեղևում առկա յուղը օպտիմալ է յուղոտ մաշկի բուժման համար: Այն հակաբորբոքային և բնական հակամանրէային միջոց է և խորհուրդ է տրվում որոշակի պաթոլոգիաների դեպքում։
Օրինակ նյարդային մարդիկ, ստամոքսի հետ կապված խնդիրներ, վատ մարսողություն և գազեր։
Մաքրեք օրգանիզմը՝ ազատվելով ավելորդ հեղուկից։
Թեթևացնել մարսողական գործընթացի հետևանքով առաջացած ախտանիշները.
Բացի այդ, նարնջի կեղևը ճնշում է սրտխառնոցը և նույնիսկ պայքարում է մրսածության դեմ:
Բաղադրատոմս նարնջի կեղևով.
Վերոհիշյալ բոլոր առավելությունները ստանալու համար կարող եք, օրինակ, օգտագործել կեղևը թեյ պատրաստելու համար: Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.
Նարինջ
1 լիտր ջուր
Տասը մեխակ
Պատրաստման եղանակ
Նախ հանեք կեղևը և շատ լավ լվացեք։ Թողեք, որ կեղևը չորանա 24-48 ժամ։ Երկրորդը՝ չորացնել և եռացնել ջրով, ավելացնելով 10 մեխակ (հակաօքսիդանտ և հակաբորբոքային)։
Ավելին, կեղևը կարող եք օգտագործել որպես օդը թարմացնող միջոց և բնական հակասեպտիկ։