Նարնջի կեղևի զարմանահրաշ հատկությունները․ Բնական դեղամիջոց ձեր առողջության համար

Դիտումներ 263

Նարնջի կեղևի զարմանահրաշ հատկությունները․ Բնական դեղամիջոց ձեր առողջության համար

Մրգերի մեծ մասն իրենց կեղևի մեջ ունեն սննդարար հատկություններ, որոնք մարդիկ կորցնում են: Սա նարնջի կեղևի դեպքն է, և, հետևաբար, այսօր մենք ցանկացանք կիսվել դրա հատկություններով:

Նարնջի կեղևը լի է սննդարար և բուժիչ հատկություններով։ Բացի այդ, այն բաղկացած է A և C տիպերի վիտամիններից: Ավելին, այն պարունակում է ռիբոֆլավին:

Առողջության օգուտների առումով կեղևը նման է խնձորի: Տարբերությունն այն է, որ նարնջի կեղևն ավելի կոշտ է, ուստի մարդիկ այն չեն ուտում մրգի հետ։

Ոչ միայն դա, այս տեսակի պիլինգը ապահովում է ձեր մաշկի և դեմքի գեղեցկությունը։ Սա հենց այն է, ինչ ասում են արեւմտյան կոսմետոլոգները.

Կեղևում առկա յուղը օպտիմալ է յուղոտ մաշկի բուժման համար: Այն հակաբորբոքային և բնական հակամանրէային միջոց է և խորհուրդ է տրվում որոշակի պաթոլոգիաների դեպքում։



Օրինակ նյարդային մարդիկ, ստամոքսի հետ կապված խնդիրներ, վատ մարսողություն և գազեր։

Մաքրեք օրգանիզմը՝ ազատվելով ավելորդ հեղուկից։

Թեթևացնել մարսողական գործընթացի հետևանքով առաջացած ախտանիշները.

Բացի այդ, նարնջի կեղևը ճնշում է սրտխառնոցը և նույնիսկ պայքարում է մրսածության դեմ:

Բաղադրատոմս նարնջի կեղևով.

Վերոհիշյալ բոլոր առավելությունները ստանալու համար կարող եք, օրինակ, օգտագործել կեղևը թեյ պատրաստելու համար: Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.

 



Նարինջ

1 լիտր ջուր

Տասը մեխակ

Պատրաստման եղանակ

Նախ հանեք կեղևը և շատ լավ լվացեք։ Թողեք, որ կեղևը չորանա 24-48 ժամ։ Երկրորդը՝ չորացնել և եռացնել ջրով, ավելացնելով 10 մեխակ (հակաօքսիդանտ և հակաբորբոքային)։
Ավելին, կեղևը կարող եք օգտագործել որպես օդը թարմացնող միջոց և բնական հակասեպտիկ։



Ամենաընթերցվածը