Պատրաստեք նարնջի ջեմ ընդամենը 10 րոպեում

Դիտումներ 1718

Պատրաստեք նարնջի ջեմ ընդամենը 10 րոպեում

Բաղադրություն․

հասած նարինջ - 5 հատ

շաքարավազ - 100 գրամ

դարչին

 



Նարինջները մանրակրկիտ լվանում ենք, մաքրում ենք կեղևը։

 

 

Կեղևը անցկացնում ենք քերիչով ։

Նարինջի միջուկը մանրացրեք բլենդերով։

 



Թավայի մեջ լցնում ենք միջուկը, կեղևը, շաքարավազը և դարչինը։

 

 

Ջեմը 7-9 րոպե եփել մարմանդ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով։

Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը