Նա իր ոտքերը թաթախեց խնձորի քացախի մեջ։ Նույնիսկ բժիշկները չեն կարողանում բացատրել, թե ինչ եղավ հետո
Չֆիլտրացված, չպաստերիզացված, հում խնձորի քացախը բոլոր քացախների մայրն է: Եվ առաջին հերթին այն գնահատվում է իր հակաբակտերիալ եւ հակասնկային հատկություններով։
Այն կարող է վերացնել տհաճ հոտերը, մաքրել օրգանիզմը և ընդհանրապես պաշտպանել ձեզ տարբեր հիվանդություններից: Ահա ամենաարդիական օրինակները:
Հանգստացնում է բորբոքված կոկորդը․
Խնձորի քացախը բակտերիաների և մանրէների դեմ պայքարելու հատկություն ունի։ Հաջորդ անգամ, երբ ձեր կոկորդը հանկարծ սկսի ցավալ, մի բաժակ տաք ջուր խառնեք չորս ճաշի գդալ խնձորի քացախի հետ։ Այս լուծույթով ողողեք ամեն ժամ՝ ցանկացած բակտերիա սպանելու համար:
Հանգստացնում է կրծքավանդակի այրումը․
Հաճախ այրումը տեղի է ունենում ցածր թթվայնության պատճառով: Բնական խնձորի քացախը կլրացնի այս բացը և կօգնի մարսել սնունդը: Դա անելու համար բավական կլինի մեկ թեյի գդալ քացախը լուծել մեկ բաժակ ջրի մեջ։
Վերացնում է քթի վարակները
Խնձորի քացախը հիանալի է քթի վարակների բուժման համար: Բանն այն է, որ այն պարունակում է B և E վիտամիններ, ինչպես նաև կալցիում, կալիում և մագնեզիում:
Լուծեք 1 ճ.գ. քացախ մի բաժակ ջրի մեջ և խմեք: Նույն թույլ լուծույթը կարող եք քթին կաթացնել։
Վերացնում է թեփը
Խնձորի քացախի բարձր թթվայնությունը օգնում է նորմալացնել գլխի pH հավասարակշռությունը՝ կանխելով սնկերի և բակտերիաների աճըՔացախն ու ջուրը կիսով չափ խառնեք և լցրեք լակի շշի մեջ:
Խառնուրդը ցողեք ձեր մազերին այնքան, մինչև զգաք նկատելի խոնավություն: Գլուխը փաթաթեք սրբիչով և թողեք 15 րոպե։