Նա 8 ամիս շարունակ ամեն առավոտ գազարի հյութ էր խմում, իսկ հետո տեղի ունեցավ աներևակայելին
Դիտումներ 6833
«2012 թվականի հունիսին ես վիրահատվեցի հաստ աղիքի քաղցկեղի պատճառով, որից հետո հրաժարվեցի քիմիաթերապիայից։ Ամեն օր ես լավանում էի, բայց վեց ամիս անց հետագա հետազոտությունը ցույց տվեց, որ քաղցկեղը տարածվել է դեպի թոքեր, իսկ հաստ աղիքի քաղցկեղը թևակոխել է չորրորդ փուլ»,- ասաց հիվանդը։
Նա բացատրեց, որ ինքը հետազոտություն էր անում իր վիճակի համար բուժում գտնելու համար, և նա հանդիպեց Ռալֆ Կալլիի պատմությանը, ով տառապում էր մաշկի քաղցկեղով 26 տարի, և ըստ նրա՝ նա բուժվել է՝ օրական 2,5 գազարի հյութ օգտագործելով։ Ութ շաբաթ բուժզննումից հետո պարզվել է, որ քաղցկեղը դադարել է տարածվել, ուռուցքները սկսել են փոքրանալ։
Չորս ամիս անց ավշային հանգույցները վերադարձան նորմայի, իսկ քաղցկեղը շարունակեց նահանջել: Ութ ամիս անց համակարգչային տոմոգրաֆիան ցույց տվեց, որ քաղցկեղն անհետացել է։
Բաղադրատոմս՝
6 գազար
½ կիտրոն - կեղևավորված
1 կոճապղպեղի կտոր։
1 կտոր քրքում կամ ¼-½ թեյի գդալ չորացրած
⅛ թեյի գդալ չորացրած դարչին
½ բաժակ ջուր
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք հյութաքամիչի մեջ։ Դրանցից առավելագույն հյութ ստանալու համար գազարը փոխարինեք քրքումով և կոճապղպեղով, այնուհետև քամեք նուրբ մաղով:
Խառնել դարչինը և, եթե ցանկանում եք, նոսրացրեք ջրով։ Պատրաստված քանակությամբ գազարի հյութ մեկ մատուցման համար։
Ամենաընթերցվածը