Մթերքներ, որոնք պետք է ուտել խիտ արյան ժամանակ

Դիտումներ 708

Մթերքներ, որոնք պետք է ուտել խիտ արյան ժամանակ

Սկզբից փոխեք ձեր սննդակարգում վիտամին K-ի ընդունումը, այն մեծացնում է արյան մակարդումը: 

Ձեր սննդակարգում ավելացրեք ավելի շատ յուղոտ ձուկ, արյունը կդառնա ավելի քիչ խիտ, և անոթներում կլուծվեն թիթեղները և արյան մակարդուկները:

 


Ծովային կաղամբն օգտակար կլինի, քանի որ. այն պարունակում է յոդ, որը դրական է ազդում անոթների վրա։
Խիտ արյան դեմ օգտագործեք սխտոր, ինչպես նաև գրեյպֆրուտ, կարմիր բուլղարական պղպեղ, սեխ և լոլիկ։ Քաղցր բալը նույնպես կօգնի այս խնդրի դեպքում։

 



Ահա թե ինչպես կարելի է ազատվել տոքսիններից, այտուցներից, փորկապությունից, բարելավել լյարդի աշխատանքը և վերացնել լեղապարկի քարերը ընդամենը 1 օրում

Այս երեք բաղադրիչներն ունեն հիանալի բուժիչ հատկություններ և օգնում են մեզ բնական ճանապարհով կանխել հիվանդությունների առաջացումը:

Տոքսինները մեր մարմնում աստիճանաբար կուտակվում են տարբեր գործոնների հետևանքով.
Սխալ սնուցում

 


Հավելումներ և քիմիական նյութեր սննդի մեջ
Շրջակա միջավայրի աղտոտվածություն
Սթրես և բացասական հույզեր

Քիմիական բաղադրիչներով հարուստ մթերքների օգտագործում



Բաղադրիչներ.

5 հասած լոլիկ (500 գրամ)
1 պճեղ սխտոր
1 թեյի գդալ քրքումի փոշի
1 բաժակ ջուր (200 մլ)

 


Ձիթապտղի յուղ, խնձորի քացախ և ծովի կամ Հիմալայան աղ (ըստ ճաշակի)
Այս դետոքսիկացնող բուսական հյութը պատրաստելու համար մեզ մնում է միայն բոլոր բաղադրիչները լավ հարել բլենդերով և համեմել ձիթապտղի յուղով, քացախով և աղով:

Օգտագործեք 200 մլ նախաճաշից կես ժամ առաջ, 200 մլ ճաշից 20 րոպե առաջ, 200 մլ ընթրիքից 20 րոպե առաջ։
Այս մաքրումը խորհուրդ ենք տալիս անել շաբաթը մեկ անգամ, իսկ այդ օրը փորձեք հնարավորինս առողջ սնվել՝ հյութի ազդեցությունը մեծացնելու և ավելի շատ տոքսիններ վերացնելու համար։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը