Մսով և պանրով շատ համեղ ռուլետի բաղադրատոմս

Դիտումներ 309

Մսով և պանրով շատ համեղ ռուլետի բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր․

  • Տավարի աղացած միս 500 գր
  • Սունկ
  • Պանիր 150 գր
  • Սոխ մեկ հատ
  • Ձու մեկ հատ
  • Մաղադանոս
  • Բուսական յուղ քսան գր
  • Աղ

 

 



Կեղևազատել սոխը, լվանալ սառը ջրով և մանր կտրատել։ Տաք տապակի մեջ լցնել մի քիչ բուսայուղ և մեկ րոպե տապակել մանր կտրատած սոխը, մինչև թափանցիկ դառնա։

Այնուհետև մանր կտրատած սունկն ավելացնում ենք սոխի վրա և տապակում ենք սոխի հետ միասին ևս 3-5 րոպե։ Այնուհետև կաթսան կրակից վերցնել և խառնել մանր կտրատած կանաչիները։

Մի ամանի մեջ միացրեք երկու տեսակի աղացած միսը: Ավելացնել ձու։ Շաղ տալ մի քիչ աղ և համեմունքներ: Ամեն ինչ լավ խառնել։



Պատրաստի աղացած միսը բարակ շերտով դնել փայլաթիթեղի թերթիկի վրա։ Փորձեք աղացած միսից ուղղանկյուն ձևավորել։

Միջուկի վրա դնել սնկի միջուկը և առատորեն ցանել քերած պանիր։

Փայլաթիթեղի օգնությամբ, երկու կողմից վերցնելով, ամեն ինչ ռուլետի մեջ միացնում ենք, որպեսզի վրան միացվի աղացած միսը։ Ամուր փաթաթեք փայլաթիթեղի մեջ։ Դնում ենք մետաղյա կաղապարի մեջ և դնում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը 30 րոպե։

Այնուհետև փայլաթիթեղը հանում ենք և ռուլետը թողնում ենք ջեռոցում ևս 10-15 րոպե, որպեսզի վրայի շերտը մի փոքր կարմրի։ Պատրաստի ռուլետը հանում ենք ջեռոցից, թողնում ենք մի փոքր սառչ և մատուցում։ Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը