Մսով և պանրով շատ համեղ ռուլետի բաղադրատոմս
Բաղադրամասեր․
- Տավարի աղացած միս 500 գր
- Սունկ
- Պանիր 150 գր
- Սոխ մեկ հատ
- Ձու մեկ հատ
- Մաղադանոս
- Բուսական յուղ քսան գր
- Աղ
Կեղևազատել սոխը, լվանալ սառը ջրով և մանր կտրատել։ Տաք տապակի մեջ լցնել մի քիչ բուսայուղ և մեկ րոպե տապակել մանր կտրատած սոխը, մինչև թափանցիկ դառնա։
Այնուհետև մանր կտրատած սունկն ավելացնում ենք սոխի վրա և տապակում ենք սոխի հետ միասին ևս 3-5 րոպե։ Այնուհետև կաթսան կրակից վերցնել և խառնել մանր կտրատած կանաչիները։
Մի ամանի մեջ միացրեք երկու տեսակի աղացած միսը: Ավելացնել ձու։ Շաղ տալ մի քիչ աղ և համեմունքներ: Ամեն ինչ լավ խառնել։
Պատրաստի աղացած միսը բարակ շերտով դնել փայլաթիթեղի թերթիկի վրա։ Փորձեք աղացած միսից ուղղանկյուն ձևավորել։
Միջուկի վրա դնել սնկի միջուկը և առատորեն ցանել քերած պանիր։
Փայլաթիթեղի օգնությամբ, երկու կողմից վերցնելով, ամեն ինչ ռուլետի մեջ միացնում ենք, որպեսզի վրան միացվի աղացած միսը։ Ամուր փաթաթեք փայլաթիթեղի մեջ։ Դնում ենք մետաղյա կաղապարի մեջ և դնում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը 30 րոպե։
Այնուհետև փայլաթիթեղը հանում ենք և ռուլետը թողնում ենք ջեռոցում ևս 10-15 րոպե, որպեսզի վրայի շերտը մի փոքր կարմրի։ Պատրաստի ռուլետը հանում ենք ջեռոցից, թողնում ենք մի փոքր սառչ և մատուցում։ Բարի ախորժակ!