Մսով և ձվով շատ համեղ ապուրի բաղադրատոմս երեկոյան ընտանեկան ընթրիքի համար

Դիտումներ 325

Մսով և ձվով շատ համեղ ապուրի բաղադրատոմս երեկոյան ընտանեկան ընթրիքի համար

Երեկոյան ընտանիքին զարմացրեք այս համեղ և տարբերվող ապուրը։

Բաղադրամասեր․

Խոզի միս 300 գր

Կարտոֆիլ 3 հատ:

Ձու 2 հատ:

Գազար մեկ հատ:

Սոխ մեկ հատ:

Վերմիշել հիսուն գր

Ջուր

Բուսական յուղ

Կանաչներ

Աղ

 

 



Դուք կարող եք միսը վերցնել ոսկորով կամ առանց ոսկորների: Ձվերը պետք է նախապես 7-8 րոպե եփել եռման ջրի մեջ, ապա թողնել սառչի՝ լցնելով սառը ջուր։

Միսը լցնել սառը ջրի մեջ և դնել կրակի վրա։ Հասցնել եռման աստիճանի։ Երբ փրփուր հայտնվի, այն պետք է հեռացնեք: Միսը եռացրեք մոտ մեկ ժամ։ Այնուհետև միսը պետք է կտրել մի քանի կտորով և լցնել արգանակի մեջ։

Կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ և կտրատել և ավելացմնել արգանակի մեջ, թողեք եփվի 15 րոպե։

 



Կեղևազրկել սոխն ու գազարը, լվանալ և մանր կտրատել։ Գազարը քերել և սոխը մանր կտրատել։

Տաք տապակի մեջ լցնել բուսայուղը և 2-3 րոպե տապակել սոխն ու գազարը։ Այնուհետև պատրաստի տապակը ուղարկեք թավայի մեջ:

Կեղևազատել եփած ձվերը և կտրատել, ավելացրեք ապուրի մեջ։

Ավելացնել վերմիշել: Շաղ տալ աղ և համեմունքներ ըստ ճաշակի: Ապուրը եռացրեք ևս 2-3 րոպե։

Ավելացնել ցանկացած թարմ կանաչիներ  և հեռացնել տապակը կրակից: Պատրաստի ապուրը լցնել ամանների մեջ և մատուցել տաք վիճակում։

Բարի ախորժակ



Ամենաընթերցվածը