Մսով և ձվով շատ համեղ ապուրի բաղադրատոմս երեկոյան ընտանեկան ընթրիքի համար
Երեկոյան ընտանիքին զարմացրեք այս համեղ և տարբերվող ապուրը։
Բաղադրամասեր․
Խոզի միս 300 գր
Կարտոֆիլ 3 հատ:
Ձու 2 հատ:
Գազար մեկ հատ:
Սոխ մեկ հատ:
Վերմիշել հիսուն գր
Ջուր
Բուսական յուղ
Կանաչներ
Աղ
Դուք կարող եք միսը վերցնել ոսկորով կամ առանց ոսկորների: Ձվերը պետք է նախապես 7-8 րոպե եփել եռման ջրի մեջ, ապա թողնել սառչի՝ լցնելով սառը ջուր։
Միսը լցնել սառը ջրի մեջ և դնել կրակի վրա։ Հասցնել եռման աստիճանի։ Երբ փրփուր հայտնվի, այն պետք է հեռացնեք: Միսը եռացրեք մոտ մեկ ժամ։ Այնուհետև միսը պետք է կտրել մի քանի կտորով և լցնել արգանակի մեջ։
Կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ և կտրատել և ավելացմնել արգանակի մեջ, թողեք եփվի 15 րոպե։
Կեղևազրկել սոխն ու գազարը, լվանալ և մանր կտրատել։ Գազարը քերել և սոխը մանր կտրատել։
Տաք տապակի մեջ լցնել բուսայուղը և 2-3 րոպե տապակել սոխն ու գազարը։ Այնուհետև պատրաստի տապակը ուղարկեք թավայի մեջ:
Կեղևազատել եփած ձվերը և կտրատել, ավելացրեք ապուրի մեջ։
Ավելացնել վերմիշել: Շաղ տալ աղ և համեմունքներ ըստ ճաշակի: Ապուրը եռացրեք ևս 2-3 րոպե։
Ավելացնել ցանկացած թարմ կանաչիներ և հեռացնել տապակը կրակից: Պատրաստի ապուրը լցնել ամանների մեջ և մատուցել տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ