Քաղցկեղ առաջացնող ամենավտանգավոր միջոցն է․ Մի արեք այսպես
Դիտումներ 844
Պոպկորնը պարունակում է պերֆտորոկտան՝ մի նյութ, որը քաղցկեղածին է (առաջացնում է քաղցկեղ): Մի ուսումնասիրություն նույնիսկ միկրոալիքային վառարանում պատրաստվող ադիբուդիի մեջ քաղցկեղ առաջացնող թթու է հայտնաբերել:
Որոշ ապրանքանիշեր նույնիսկ պարունակում են դիացետիլ կոչվող քիմիական նյութ: Այս ուսումնասիրությունների արդյունքները ստիպել են շատերին դադարել միկրոալիքային վառարանում ադիբուդի պատրաստելուց:
Պատրաստեք շատ արագ տորթ՝ միկրոալիքային վառարանում․ Տան անդամները շատ կհավանեն
Բաղադրությունը՝
● Ցորենի ալյուր - 5 ճ.գ.
● Շաքարավազ – 4 ճ.գ.
● Մուգ շոկոլադ՝ 2 ճ.գ.
● Արեւածաղկի ձեթ - 3 ճ.գ.
● Կաթ – 4 ճ.գ.
● Կակաոյի փոշի – 1 ճ.գ.
● Ձու - 1 հատ.
● Փխրեցուցիչ – 0,25 թ.գ.
● Կարագ - 1 ճ.գ.
● Շաքարի փոշի - 5 գ
Ձուն կոտրել փոքր ամանի մեջ և հարել պատառաքաղով։ Ավելացնել շաքարավազ, կակաոյի փոշի, կաթ և հարել։ Ավելացնել բուսայուղ և Նուտելլա (կամ հալեցրած շոկոլադ) և հարել մինչև հարթ զանգված լինի։ 4 թեյի գդալ ալյուրն ու փխրեցուցիչը մաղել ամանի մեջ և լավ խառնել։
Բաժակը թեթև յուղեք կարագով և շաղ տալ ալյուրով, ստացված զանգվածը լցնել բաժակի մեջ ոչ ավելի, քան 2/3-ը վերև և 3 րոպե միկրոալիքային վառարանում (եթե հզորությունը 1000 վտ է): (Կախված սարքավորումների հզորությունից, դա կարող է քիչ կամ շատ ժամանակ պահանջել): Պատրաստի տրոթը շաղ տալ շաքարի փոշիով։
Քայլ առ քայլ ներկայացնում եքն տորթ Մրջնաբույնի պատրաստման եղանակը
Անհնար է չսիրել մրջնաբույն։ Իսկ տորթի տեսքով այն ոչ միայն հիանալի համ կհաղորդի ձեր հյուրերին, նաև կզարդարի ձեր ամանորյա սեղանը։ Պատրաստման եղանակը շատ պարզ է, իսկ արդյունքը հիասքանչ։
Ամենաընթերցվածը