Լյարդի և երիկամների հիվանդությունների բնական դեղը

Դիտումներ 501

Լյարդի և երիկամների հիվանդությունների բնական դեղը

Դդմի հյութի հինգ անհայտ բուժիչ հատկություններ, որոնց մասին չգիտեիք.

Լյարդի և երիկամների հիվանդությունների դեպքում օրական մեկ անգամ կես բաժակ դդմի հյութ խմեք ուտելուց երեսուն րոպե առաջ:

Միզաքարային հիվանդությունների դեպքում՝ օրական 3 անգամ ընդունել դդմի հյութ՝ բաժակի մեկ երրորդը, ուտելուց կես ժամ առաջ։

Եթե ​​ունեք նևրոզ կամ տառապում եք անքնությամբ, ապա գիշերը 1/2 բաժակ հյութ ընդունեք մեկ թեյի գդալ մեղրով։

Ջերմության և մրսածության դեպքում խմեք դդմի հյութ՝ որպես ջերմիջեցնող և ծարավը հագեցնելու միջոց:

Դդմի հյութը հիանալի է փորկապության և հիպերտոնիայի դեպքում՝ ուտելուց քսան րոպե առաջ ընդունել օրական երեք անգամ՝ քառորդ բաժակ։

Այս հինգ դեպքերում դդմի հյութը բուժում, օգնում և մեղմացնում է ձեր վիճակը։ Այն բացարձակապես անվնաս է, և նրա բուժիչ հատկությունները պարզապես յուրահատուկ են։ Խմե՛ք և եղե՛ք առողջ։



Եթե ունեք այս խնդիրները, ապա ձեզ արգելված է դդում ուտել

Դդումը առողջարար մթերք է, որը հագեցած է աչքերի և մաշկի առողջության համար օգտակար տարրերի զանգվածով։

Միաժամանակ, սննդաբանները նշում են, որ շատ օգտակար համարվող մրգի սերմերը նույնպես մեծ դեր ունեն։

 
 

 

Բացի այդ, դդմով ուտեստները շատ համեղ են։

Բայց պետք է հիշել, որ կան հակացուցումներ.

Ոչ բոլորն են կարող այս բանջարեղենի հիման վրա տարբեր ուտեստներ ուտել:

Դիետոլոգ Օլգա Պերևալովան ավելի մանրամասն է բացատրել։

Նա բացատրեց, որ նման ուտեստներից պետք է հրաժարվել որոշ հիվանդությունների դեպքում, օրինակ՝ սուր գաստրիտով, խոցով, կոլիտով կամ պանկրեատիտով։



Բժիշկը հավելեց, որ դդումը պարունակում է կոպիտ մանրաթել, հենց նա է վնասում աղեստամոքսային տրակտի լորձաթաղանթը և սրում իրավիճակը աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների դեպքում։ Բայց սա դեռ ամենը չէ: Բժշկի խոսքով՝ այս համեղ ու սիրված մթերքը խոլերետիկ ազդեցություն ունի։

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը