Չի կարելի․ Երբեք կաթնաշոռը մի խառնեք թթվասերի հետ նոր կերեք

Դիտումներ 704

Չի կարելի․ Երբեք կաթնաշոռը մի խառնեք թթվասերի հետ նոր կերեք

100 գ կաթնաշոռը պարունակում է մոտավորապես 95 մգ կալցիում։ Այսինքն՝ 100 գ-ին անհրաժեշտ է 9,5 մգ ճարպ։ Հաշվարկով կաթնաշոռը 9% է։ Եթե ​​ավելացնում եք մեղրի կամ թթվասերի նման մի բան, տոկոսը նվազում է։

 

 

Գումարած, կալցիումը շաքարի հետ միասին չի ներծծվում:

Հետևաբար, ավելի լավ է մոռանալ մանկուց ձեր սիրելի ուտեստի մասին՝ շաքարավազով և թթվասերով կաթնաշոռով:

 

 



Այս կաթնաշոռը աղիների դեղ է․ Պատրաստելու համար անհրաժեշտ է կաթ և կիտրոն

Փորձեք պատրաստել համեղ և շատ առողջարար երկարակյաց կաթնաշոռ: Բայց ամենակարեւորն այն է, որ դրա պատրաստման մեջ կենդանական շիճուկը չօգտագործվում։

Սա անթթխմոր կաթնաշոռ է, պատրաստվում է կաթից և կիտրոնից։

 

 

Նման կաթնաշոռն ունի մի շարք թերապևտիկ ազդեցություններ՝ լավացնում է հիշողությունը, ամրացնում սիրտը, ոսկորները և հոդերը, բարելավում է մարդու ընդհանուր ինքնազգացողությունը, ինչպես նաև շատ օգտակար է նևրոտիկ խանգարումների և դեպրեսիվ վիճակների դեպքում։ Այս կաթնաշոռը աղիներում խմորում չի առաջացնում, լավ ներծծվում է և համով է:

Կաթնաշոռ պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ է.

Կաթ - 1 լիտր

Կիտրոն - 1 հատ



Նախ պետք է քամել կիտրոնի հյութը, իսկ կաթսայի վրա դնել կաթը։ Երբ կաթը լավ տաքանա, բայց չեռա, պետք է լցնել կիտրոնի հյութը, արագ խառնել և կաթսան անմիջապես հեռացնել կրակից։ Այսքանը, և կաթնաշոռը պատրաստ է, մնում է այն առանձնացնել շիճուկից՝ օգտագործելով շղարշ կամ նուրբ քամիչ։

Կաթնաշոռը ուտելուց առաջ մի՛ համեմեք աղով և մի՛ ավելացրեք շաքարավազ՝ օգտակար հատկությունները պահպանելու համար, կարող եք ավելացնել թթվասեր կամ մեղր։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը