Միայն իմանաք ինչ վնաս է հասցնում այսպես պատրաստված կարտոֆիլը
Դրանք մեզ գիրացնում են. Կարտոֆիլն ինքնին հագեցած է կալորիաներով, և կարտոֆիլ ֆրի ստանալու համար անհրաժեշտ տապակման գործընթացը ավելի շատ է դարձնում դրանց քանակը, ինչը շաքարախտ է հրահրում: Կարտոֆիլն ունի բարձր գլիկեմիկ ինդեքս
Այն վատ է սրտի համար: Կարտոֆիլի ֆրին բարձրացնում է արյան շաքարի մակարդակը, ինչպես նաև հրահրում է հիպերտոնիայի զարգացումը տղամարդկանց և կանանց մոտ։
Այն քաղցկեղ է առաջացնում: Ինչպես վերը նշվեց, կարտոֆիլ ֆրին պարունակում է ակրիլամիդ կոչվող նյութ, որը նույնպես առկա է ծխախոտի ծխում: Շատ տապակման հետևանքով առաջացած բարձր ջերմաստիճանի դեպքում ակրիլամիդը դառնում է քաղցկեղածին: Ֆրանսիական կարտոֆիլի կանոնավոր օգտագործումը մեծացնում է երիկամների, էնդոմետրիումի և ձվարանների ուռուցքների վտանգը։
Եթե ցանկանում եք պատրաստել խրթխրթան կարտոֆիլ ֆրի առանց մի կաթիլ յուղի, դուք պետք է հետևեք այս անհավանական բաղադրատոմսին․ Բացաձրակապես անվտանգ է։ Վտանգավոր է արագ սննդի կետերի ֆրիները։
Ձեզ անհրաժեշտ է՝
-5-ից 7 կարտոֆիլ
-2 ձվի սպիտակուց
-Մի քիչ աղ՝ ճաշակի համար,
-Մի քիչ քաղցր պապրիկա՝ համի համար
Առաջին բանը, որ պետք է անեք, կարտոֆիլը մաքրելն է:
Կտրեք դրանք փոքր կտորներով: Այնուհետեւ պետք է հարել ձվի սպիտակուցը։ Դա արեք այնքան, մինչև դրանք փրփուր դառնան։ Ավելացնել համեմունքներ:
Հաջորդ քայլը կարտոֆիլը սկուտեղի մեջ դնելն է։ Ավելացնել խառնուրդը նրանց վրա:
Պետք է նախապես տաքացնել ջեռոցը 200-220 աստիճանով:
Թխել դրանք մոտ 7-10 րոպե:
Համը հարստացնելու համար կարող եք ավելացնել այլ համեմունքներ և սոուսներ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։