Մի՛ լցրեք սպիտակուցը. Ինչու՞ պետք է միայն ձվի դեղնուցները լցնել խմորի մեջ ՝ խոհարարի բացահայտումը
Դիտումներ 1100
Խմորի պատրաստման կարևոր կանոն
Թխվածքաբլիթների հիմք ստեղծելիս երբեք մի օգտագործեք ձվի սպիտակուցը:
Խմորի մեջ պետք է լինեն միայն դեղնուցները։ Միայն այս պայմանով պատրաստի ուտեստը կզրկվի կոշտությունից:
Թխվածքը կստացվի աներևակայելի փափուկ, նուրբ և փխրուն և համը ձեզ չի հիասթափեցնի։
Ինչպես առանձնացնել դեղնուցը սպիտակուցից
Սկսնակ խոհարարները կարող են հարց ունենալ. «Բայց ինչպե՞ս առանձնացնել ձվի դեղին մասը սպիտակուցից»:
Ամեն ինչ շատ պարզ է. Վերցրեք ամենատարածված պլաստիկ շիշը: Տարան պետք է լինի դատարկ և մաքուր։
Վերևամասը հասցրեք դեղնուցին և սեղմեք տարան։ Ձվի դեղնուցը ակնթարթորեն կհայտնվի շշի ներսում։ Այժմ խոհարարը հնարավորություն ունի բաղադրամասը խմորին փոխանցելու։
Ամենաընթերցվածը