Մի՛ լցրեք սպիտակուցը. Ինչու՞ պետք է միայն ձվի դեղնուցները լցնել խմորի մեջ ՝ խոհարարի բացահայտումը

Դիտումներ 1100

Մի՛ լցրեք սպիտակուցը. Ինչու՞ պետք է միայն ձվի դեղնուցները լցնել խմորի մեջ ՝ խոհարարի բացահայտումը

Խմորի պատրաստման կարևոր կանոն

Թխվածքաբլիթների հիմք ստեղծելիս երբեք մի օգտագործեք ձվի սպիտակուցը:

 

 

Խմորի մեջ պետք է լինեն միայն դեղնուցները։ Միայն այս պայմանով պատրաստի ուտեստը կզրկվի կոշտությունից:

Թխվածքը կստացվի աներևակայելի փափուկ, նուրբ և փխրուն և  համը ձեզ չի հիասթափեցնի։

 

 



Ինչպես առանձնացնել դեղնուցը սպիտակուցից

Սկսնակ խոհարարները կարող են հարց ունենալ. «Բայց ինչպե՞ս առանձնացնել ձվի դեղին մասը սպիտակուցից»:

 

 

Ամեն ինչ շատ պարզ է. Վերցրեք ամենատարածված պլաստիկ շիշը: Տարան պետք է լինի դատարկ և մաքուր։

 



Վերևամասը հասցրեք դեղնուցին և սեղմեք տարան։ Ձվի դեղնուցը ակնթարթորեն կհայտնվի շշի ներսում։ Այժմ խոհարարը հնարավորություն ունի բաղադրամասը խմորին փոխանցելու։



Ամենաընթերցվածը