Մի քանի րոպեում պատրաստեք այս շատ համեղ քաղցրավենիքը
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի (երկու չափաբաժնի համար).
- կես բաժակ թխվածքաբլիթ՝ մանրացված (մոտ 50 գ)
- 2 ճ.գ. լ. հալած կարագ
- 120 գ նուրբ սերուցքային պանիր (կամ կաթնաշոռ)
- 120 գ թթվասեր
- մեկ ձու
- 60 գ շաքարի փոշի
- 2 ճ.գ. լ. նարնջի հյութ
1. Մանրացված թխվածքաբլիթները խառնել հալած կարագի հետ և լավ խառնել։ Այս խառնուրդը դնել այն թխման ամանի հատակին։
2. Թթվասերը բլենդերով խառնեք սերուցքային պանրի հետ, բայց զգույշ եղեք, պետք է ընդամենը մի քանի վայրկյան հարել, որպեսզի օդի պղպջակներ չառաջանան։
3. Պանրի ու թթվասերի խառնուրդին ավելացնել ձուն և շաքարի փոշին։ Վերջում լցնել նարնջի հյութը և ուղղակի հարել։
4. Այս զանգվածը լցնել ձեր բաժակների կամ կաղապարների մեջ՝ նախապես պատրաստված թխվածքաբլիթի և կարագի հիմքով։
5. Թխվածքները դնում ենք միկրոալիքային վառարանում, թխում ենք 700 Վտ հզորությամբ մոտ 2 րոպե։ Երբ կենտրոնը սկսում է պղպջակել, հեռացրեք միկրոալիքային վառարանից:
6. Պատրաստի թխվածքները փափուկ կենտրոն կունենան, բայց հետո կպնդանան։ Աղանդերը 1,5 ժամով ուղարկում ենք սառնարան։
7. Մնում է միայն զարդարել ու մատուցել։