Մի քանի բաղադրիչ խառնեք իրար և շատ արագ կազատվեք աթերոսկլերոզից․ Սա միանշանակ կօգնի
Ձեզ հարկավոր է․
մեկ բաժակ չամիչ
2 ճ/գ կոճապղպեղ
2 ճ/գ մեղր
4 ճ/գ կանաչ թեյ
1 լիտր ջուր
Ջուրը կաթսայի մեջ մարմանդ կրակի վրա եռացրեք։ 7-10 րոպե հետո ավելացրեք թեյը, կոճապղպեղը և մեղրը։ Ամեն ինչ լավ խառնել։
Գտեք բրդյա կտոր և ծածկեք թավան, պահեք այդպես 7-8 ժամ, որպեսզի խառնուրդը թրմվի։ Բուժիչ խմիչքը պատրաստ է։
Ընդունել օրական 2 անգամ ուտելուց առաջ մեկ բաժակ։
Այս բնական միջոցը կանխում է աթերոսկլերոզը, սրտի կաթվածը, սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և նվազեցնում խոլեստերինը և արյան ճնշումը
Սխտորն ամենահայտնի բնական բաղադրիչներից մեկն է և հանդիսանում է աշխարհի խոհանոցների մեծ մասի կարևոր բաղադրիչը: Չնայած իր յուրահատուկ համին, սխտորն աներևակայելի արդյունավետ է տարբեր հիվանդություններ բուժելու համար, հատկապես, երբ ուտում են հում վիճակում:
Համարվում է, որ սխտորն արդյունավետ է գրեթե բոլոր հիվանդությունների կանխարգելման և բուժման համար։ Այն կանխում է աթերոսկլերոզը, սրտի կաթվածը, սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և նվազեցնում խոլեստերինը և արյան ճնշումը։
Կոճապղպեղի և սոխի հետ համակցված սխտորը մաքրում է օրգանիզմը նույնիսկ քիմիաթերապիայից հետո։
Լավագույն արդյունքի համար օգտագործեք չմշակված սխտորը, քանի որ ջերմությունը ապակենտրոնացնում է ալիցինը` դրա ակտիվ բաղադրիչը: Պետք է պարզապես ճզմել և մանրացնել մեկ պճեղ սխտորը, թողնել 15 րոպե, ապա ավելացնել սննդի մեջ։
Նաև կուշտ ստամոքսը չի կարող կլանել բոլոր սննդանյութերը, ուստի ավելի լավ է այն օգտագործել դատարկ ստամոքսին՝ որևէ բան խմելուց կամ ուտելուց առաջ:
Իմունիտետն ու առողջությունը ամրապնդելու համար պետք է պարբերաբար մեղրի և սխտորի խառնուրդ օգտագործել։
Վերցրեք 2-3 պճեղ սխտոր, մանր կտրատեք և ավելացրեք մեկ ճաշի գդալ մեղր։
Օգտագործեք ամեն օր, և շուտով արդյունքը կտեսնեք:
Բացի այդ, գրիպի հետևյալ բաղադրատոմսը արդյունավետորեն բարձրացնում է իմունիտետը, կանխում և հանգստացնում է կոկորդի ցավը և վերացնում գրիպի և մրսածության ախտանիշները: Սա շատ հզոր բնական միջոց է։ Ահա թե ինչպես պատրաստել այն.
Բաղադրատոմսը.
5 պճեղ սխտոր՝ խոշոր կտրատած
1 ճ․գ․ քերած կոճապղպեղ
չֆիլտրված խնձորի քացախ
1 կիտրոն
2 հատ կարմիր պղպեղ՝ խոշոր կտրատած
Եթե դուք զգայուն մաշկ ունեք, օգտագործեք ձեռնոցներ այս տոնիկը պատրաստելիս, քանի որ բաղադրիչների բնական յուղերը կարող են առաջացնել այրվածքներ կամ վերքեր:
Այնուհետև պետք է վերցնել 350-500 մլ տարողությամբ բանկա և մի շերտ ավելացնել մանր կտրատած սոխը, մյուսի վրա՝ աղացած սխտորը, իսկ հետո կծու պղպեղը՝ սերմերով։ Այնուհետև ավելացրեք կոճապղպեղը, լցնել կիտրոնի հյութը տարայի մեջ և վերջացրեք օրգանական խնձորի քացախով:
Ամուր փակեք տարան։ Պահպանեք մառանում: Պարբերաբար օգտագործեք միջոցը՝ հիվանդությունը կանխելու կամ ախտանիշները վերացնելու համար։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։