Մի քանի ամիս է, ինչ բրնձի կվաս եմ խմում և արդեն մոռացել եմ, որ մի ժամանակ հոդերս ցավում էին։ Պարզ բաղադրատոմս.

Դիտումներ 1047

Մի քանի ամիս է, ինչ բրնձի կվաս եմ խմում և արդեն մոռացել եմ, որ մի ժամանակ հոդերս ցավում էին։ Պարզ բաղադրատոմս.

Բրնձի կվասը պարզ, բայց շատ բուժիչ ըմպելիք է։ Եթե ​​այն խմեք մի քանի ամիս (օրինակ՝ ամռանը), ապա կարող եք մոռանալ ոսկորների և ողնաշարի խոցերի մասին։ 

Դուք չպետք է դիմեք բժիշկներին, բայց շատ ավելի հեշտ և խելամիտ է պատրաստել հենց այս բրնձի կվասը:
Գաղտնիք չէ, որ շարժումը կյանք է: 

Բայց ամեն ինչ այդքան էլ պարզ չէ, քանի որ հոդերի հիվանդությունները տարածված են ցանկացած տարիքում, ուստի թեման բավականին տեղին է։ 

Առողջ դառնալը հատկապես կարևոր է տարեցների, նստակյաց կենսակերպ վարող մարդկանց համար։

 

 

Բրնձի կվաս.
Որքան երիտասարդ է մարդը, այնքան ավելի քիչ է նրան անհրաժեշտ որևէ դեղահաբ կամ հաբեր։ Ինչու՞ ընդունել անհասկանալի դեղեր: Կա ավելի լավ և առողջ տարբերակ՝ բրնձի կվաս։ Այն շատ հեշտ է պատրաստել, և այն կարող է շատ օգուտներ բերել։ Բացի այդ, կվասը հիանալի հագեցնում է ծարավը ամառային շոգին:

Սկսենք կվասի բաղադրիչներից։
-4 ճաշի գդալ լ. բրինձ.
-3 ճաշի գդալ լ. շաքարավազ.
-1 ճ/գ. լ. չամիչ.
Ինչպես պատրաստել.
Նախ պետք է ողողել բրինձը, իսկ հետո լցնել այն մեկ լիտր ջրով։
Բրնձի տեսակը առանցքային դեր չի խաղում, սակայն նախապատվությունը կտրվի հնդկական ծովային բրնձին, ինչպես ցույց է տալիս պրակտիկան, այն հարմար է այս կվասի համար։
Այնուհետեւ ավելացրեք շաքարավազ 3 ճաշի գդալ եւ կես գդալ չամիչ։ Թուրմը պետք է մնա մոտ 4 օր։



Մնացած հեղուկը պետք է ցամաքեցնել և սկսել զտումը:
Դե, վերջին քայլը պարզապես օգտագործել նստվածքը, որը կարելի է օգտագործել որպես նախուտեստ՝ ավելացնելով շաքարավազ, չամիչ և իհարկե բրինձ, բայց ճիշտ համամասնությամբ։
Որքա՞ն ժամանակում այն ​​ուժի մեջ կմտնի:

Այս ըմպելիքի ընդունման ընթացքը 5 շաբաթ է։ Գլխավորն այն է, որ օրական երեք անգամ կես բաժակ կվաս ընդունել ուտելուց հետո։ Արդյունքը ձեզ սպասեցնել չի տա։ Հարկ է նշել, որ կվասը շատ ավելի հարուստ համ է ստանում, եթե այն ճիշտ եփվի։ Ի դեպ, կվասն օգտակար է ոչ միայն որպես հոդերի ցավազրկող, այլ նաև որպես օրգանիզմ մաքրող միջոց աղերից և թթուներից։ Տարեցները քաջատեղյակ են այս կվասի ազդեցության մասին, ուստի դրա հատկությունների մասին կասկած չկա։



Ամենաընթերցվածը