Մեղր և քրքում. ինչպես դրանցից բնական հակաբիոտիկ պատրաստել տանը

Դիտումներ 558

Մեղր և քրքում. ինչպես դրանցից բնական հակաբիոտիկ պատրաստել տանը

Այս բնական հակաբիոտիկն ունի հզոր հակաբորբոքային ազդեցություն, սպանում է բակտերիաները և ցանկացած վարակ:

Առավելությունն այն է, որ, ի տարբերություն այլ հակաբիոտիկների, այն ոչ մի կողմնակի ազդեցություն չի ունենում աղիների և մարսողական համակարգի վրա, ինչը նշանակում է, որ այն լիովին անվտանգ է։

 

 

Քրքումը պարունակում է ակտիվ միացություններ՝ ավելի քան 150 բուժիչ հատկություններով, այդ թվում՝ հակաքաղցկեղածին, հակաբորբոքային և հակաօքսիդանտ:

Մեղրի և քրքումի համադրությունն օգտագործելը կբարելավի ձեր մարսողությունը և կավելացնի աղիքներում օգտակար բակտերիաների քանակը:



Բաղադրությունը․

100 գ մեղր

1 ճ․գ. քրքումի փոշի

 

 

Բոլոր բաղադրիչները խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը և լցնել ապակե տարայի մեջ։

Մրսածության ախտանիշները նկատելուց հետո այս դեղամիջոցն ընդունեք հետևյալ կերպ.

1-ին օր՝ կես թեյի գդալ ամեն ժամը մեկ։

2-րդ օր՝ կես թեյի գդալ 2 ժամը մեկ։

3-րդ օր՝ կես թեյի գդալ օրական 3 անգամ։



Ցանկալի է դեղը կուլ չտալ, թող այն լուծվի բերանում։

Եթե ​​դրա համը ձեզ դուր չի գալիս, ապա խառնուրդին միշտ կարող եք տաք կաթ կամ թեյ ավելացնել։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը