Մենք օգնում ենք լյարդին առավոտյան, կեսօրին և երեկոյան. Այն հաստատ կմաքրվի այսպես

Դիտումներ 856

Մենք օգնում ենք լյարդին առավոտյան, կեսօրին և երեկոյան. Այն հաստատ կմաքրվի այսպես

1. Սև հաղարջ կերեք շաքարավազի հետ 1:2 հարաբերակցությամբ: Կարող եք խառմել թեյին և խմել:

2. Ընդունեք կռատուկի արմատի թուրմը:
5 ճ.գ. կռատուկի մանրացված արմատը լցնում ենք տարայի մեջ, լցնում 1 լիտր եռման ջուր և թողնում 5-6 ժամ։ Խմեք 1/3 բաժակ՝ օրը 3 անգամ 30 րոպե` ուտելուց առաջ.

3. Խմեք թեյ մասուրով
1 բաժակ մասուրը տրորել, լցնել 2 բաժակ եռացրած ջուր, ավելացնել 1 ճ.գ. մեղր, բաժանել 3 չափաբաժնի և խմել ողջ օրվա ընթացքում։

4. Խմեք կեչու երիտասարդ տերեւների թուրմ:
150 գ կեչու երիտասարդ տերեւը լցնել 3 բաժակ տաք եռացրած ջրի մեջ, թողնել 3-4 ժամ։ Այնուհետեւ քամել եւ խմել 0,5 բաժակ՝ օրը 2 անգամ ուտելուց 30 րոպե առաջ.


 



Այս բանջարեղենը մաքրում է լյարդը, ինչպես սպունգը․ Միայն իմանաք ` որն է այդ համեղ բանջարեղենը

Լավագույն բանջարեղենը լյարդի համար. 

Մենք բոլորս լսել և կարդացել ենք դդումի օգտակար հատկությունների մասին: Իսկ ո՞րն է դրա օգուտը։ Իսկ ի՞նչ կարելի է բուժել, եթե կանոնավոր դդում եք ուտում։

 


 

Եթե պարբերաբար դդում եք ուտում, կարող եք զգալիորեն բուժել ձեր լյարդը։ Դդումը մաքրում է լյարդը և վերականգնում այն։ Ինչպե՞ս ուտել դդում օգուտ քաղելու համար: Անհրաժեշտ է թարմ աղցաններ ուտել դդմից և ձիթապտղի յուղից։

Աղցանն այսպես է պատրաստվում՝ դդումը կտրատում են, մեկ մեծ շերտ վերցնում ու անցկացնում խոշոր քերիչով։ Այնուհետև քերած դդումը լցնում են ձիթապտղի յուղով, խառնում և թրմում հինգ րոպե։



Այս աղցանը լավ է ուտել առավոտյան դատարկ ստամոքսին։ Դդումը կարելի է (և նույնիսկ պետք է) թխել ջեռոցում թարմ խոտաբույսերով։ 

Թխած դդումը պարունակում է շատ գլյուկոզա և շատ վիտամիններ։

 

 


Կիսվեք տեղեկություններ ընկերների հետ սոցիալական ցանցերում:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը