Մենք ձեզ ենք ներկայացնելու հիանալի բնական միջոց, որը կօգնի արագ և արդյունավետ կերպով հաղթահարել միզուղիների վարակները
Բազմաթիվ դեղամիջոցներ ընդունելու փոխարեն՝ ձեր միզուղիների վարակի դեմ պայքարելու և կանխելու համար, կարող եք օգտագործել 100% բնական տնական բաղադրատոմս՝ պատրաստված բնական բաղադրիչներից: Եվ ամենակարևորը, ոչ մի կողմնակի ազդեցություն: Դուք կարող եք լիովին ազատվել ցավոտ միզելու պատճառով առաջացած անհարմարությունից։
Միզուղիների վարակներն ավելի մեծ ճնշում են գործադրում ձեր երիկամների և միզապարկի վրա՝ պատճառ դառնալով նրանց բորբոքման, ինչը անխուսափելիորեն կարող է հանգեցնել միզապարկի և երիկամների լուրջ խնդիրների:
Դուք կարող եք մոռանալ միզուղիների վարակների մասին, ինչպես նաև կանխել դրանց կրկնությունները՝ օգտագործելով այս բաղադրատոմսը։
Ի վերջո, ինչ է ձեզ անհրաժեշտ.
Կիտրոնի կեղև - 250 գ
Մաղադանոս - 250 գ
Ձիթապտղի յուղ - 2 ճ․գ․
Մաքուր բնական մեղր՝ 250 գ
Առաջին բանը, որ դուք պետք է անեք, մաղադանոսի ցողունները մանր կտրատեք:
Բոլոր բաղադրիչները հարում ենք բլենդերի մեջ, մինչև ստանանք համասեռ զանգված։
Ստացված զանգվածը լցնում ենք կափարիչով ապակե տարայի մեջ և պահում ենք սառնարանում։
Ապա դուք պետք է օգտագործեք այս տնական բաղադրատոմսից մեկ ճաշի գդալ ամեն առավոտ նախաճաշից առաջ և դատարկ ստամոքսին։
Մեղրը պետք է լինի 100% բնական:
Միզուղիների վարակից խուսափելու համար դուք պետք է սահմանափակեք շոկոլադի և կոֆեին պարունակող ըմպելիքների օգտագործումը, քանի որ դրանք թույլ են տալիս բակտերիաներին արագ աճել և միզուղիների հետ կապված խնդիրներ առաջացնել:
Ես բուժեցի քարերով խցանված երիկամները՝ օգտագործելով շատ պարզ բաղադրատոմս՝ 30 տարի է անցել, և ամեն ինչ լավ է
Կիտրոնի կեսը կերեք երեկոյան՝ նույնիսկ քերած վիճակում։ Դա արեք 5 օր։ Եվ ամենակարևորը, պատրաստեք բանկա մեզի համար և հետևեք, թե ինչպես է այն փոխվում: Մեկ ամիս հետո նորից կրկնեք այս բուժումը։
Երկրորդ գիշերն իմ մեզը աներևակայելի պղտոր էր, իսկ հետո այս պղտորությունը աստիճանաբար սկսեց թուլանալ։ Այսպես ես ազատվեցի երիկամների քարերից.
Դա պայմանավորված է նրանով, որ ես դեռ (և հատկապես շոգ օրերին) խմում եմ կիտրոնով ջուր: Որպես վերջին միջոց, երկու լիտրանոց ջրի համար 2 ճ.գ. կիտրոնի հյութ։
Նա այս համեմունքն ավելացնում էր գրեթե բոլոր ճաշատեսակներին.Աղիների, երիկամների, ստամոքսի, նյութափոխանակության հետ կապված բոլոր խնդիրները վերացան
Գինձը (կորիանդր) անվանում են նաև չինական համեմ։ Golbis.com-ի փոխանցմամբ՝ ոչ բոլորը գիտեն այն մասին, որ սա բնական բուժիչ միջոց է։ Այն ծաղկում է ամռան կեսին, ապա ձևավորվում են դեղնաշագանակագույն պտուղները։ Սերմերն օգտագործվում են՝ որպես համեմունք, որը հրաշալի հավելում է մսային, ձկնային ճաշատեսակներին, ապուրներին։ Կայքը ներկայացրել է համեմունքի օգտակար հատկությունները։
1. Բույսը մեծ քանակով սպիտակուց է պարունակում, իսկ դրա կանաչ մասը հարուստ է օգտակար միկրոէլեմենտներով և միացություններով, ինչպիսիք են մագնեզիումը, երկաթը, կալցիումը, կալիումը, ֆոսֆորը, բջջանյութը։
2. A, B, C, E, K վիտամինների հրաշալի աղբյուր է։
3. Միզամուղ հատկություն ունի, ինչի շնորհիվ բուժում է երիկամները։ Հականեխիչ և հակամիկրոբային ազդեցություն ունի։
4. Լավացնում է նյութափոխանակությունը՝ լյարդի ու աղիների առողջ աշխատանքի միջոցով։ Պարբերաբար օգտագործումը կարող է իջեցնել հիպերտոնիայով տառապող մարդկանց արյան ճնշումը։
5. Կարող է օգնել թեթևացնել արթրիտի և ռևմատիզմի նշանները, քանի որ հակաբորբոքային հատկություններ ունի։
6. Օգնում է աղեստամոքսային մի շարք հիվանդությունների դեպքում։ Կարող է բուժել դիարեան, որն առաջացել է սնկերի կամ բակտերիաների պատճառով։
7. Տաք ուտեստներից առաջ մատուցված աղցանները, որոնք համեմված են այս համեմունքով, հրաշալիորեն պատրաստում են որովայնը մթերք ընդունելուն։
8. Օգտակար է տեսողության հետ կապված խնդիրների դեպքում. կարող է օգնել ազատվել կոնյուկտիվիտից, ինչպես նաև կանխարգելել աչքի հետ կապված տարբեր հիվանդությունների առաջացումը՝ շնորհիվ հակաօքսիդանտ հատկությունների։
9. Չինական համեմը թարմացնում է շնչառությունը և օգնում ազատվել բերանի տհաճ հոտից։ Սա պայմանավորված է բույսի հականեխիչ հատկություններ
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։