Բուժեք վահանաձև գեղձը սովորական հնդկաձավարով․ Վահանաձև գեղձի պատճառով են առաջանում մի շարք հիվանդություններ
Մեզ անհրաժեշտ կլինի.
- հնդկաձավար
- ընկույզ
- մեղր
Կեսօրին խառնեք մեկ բաժակ հնդկաձավարը, ընկույզի և մեղրի խառնուրդի հետ։
Կերեք այս բաղադրությունը շաբաթը մեկ անգամ՝ ամբողջ օրը, առանց որևէ այլ սննդի, բացի ջրից։
Դա արեք վեց անգամ, այսինքն՝ վեց շաբաթ: Այնուհետև մեկ ամիս հետո կրկնել բուժումը։ Արդեն առաջին կուրսից հետո խնդիրը կնվազի, իսկ երկրորդ կուրսից հետո հիվանդությունը կլքի ձեզ։
Այս բուժիչ շիլայից օրական ընդամենը 150 գրամը կապահովի վահանաձև գեղձը բոլոր անհրաժեշտ նյութերով։ Այն խորհուրդ է տրվում հատկապես հիպոթիրեոզով հիվանդներին։
Վերցրեք բաղադրիչները այս քանակությամբ.
չաղացած հնդկաձավար - 100 գ
չորացրած ջրիմուռներ - 2 ճ․գ․
քրքում - 1 թեյի գդալ
ջուր - կես լիտր
մի քիչ ծովի աղ - համը բարելավելու համար
չաղացած հնդկաձավար - 100 գ
Լվացված հնդկաձավարը լցնել եռման ջրի մեջ և եփել շիլան։
Պատրաստ լինելուց մի քանի րոպե առաջ ընկղմեք մանրացրած ջրիմուռները, քրքումն ու աղը՝ ըստ ճաշակի։
Խառնել, ապա թողնել 10 րոպե և ուտել նախաճաշին։
Քրքումի շնորհիվ շիլան ոչ միայն առողջարար է դառնում, այլեւ գրավիչ ոսկեգույն երանգ է ստանում։ Եվ, իհարկե, բուժիչ ուտեստը համեղ կլինի, այն ձեզ չի անհանգստացնի, և դուք կարող եք այն պատրաստել և ուտել ամեն օր։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։