Մենք ամեն օր թույն ենք ուտում․ Իմացեք սա և գնեք օգտակար լոլիկներ
Ամառային սեզոնին մենք բոլորս փորձում ենք ավելի շատ բանջարեղեն և մրգեր գնել, որպեսզի ամբողջ տարին ապահովենք մեր օրգանիզմը վիտամիններով։
Շատ դժվար է տարբերել բնական բանջարեղենը գենետիկորեն ձևափոխված բանջարեղենից։ Մենք ձեզ համար պատրաստել ենք 2 հիմնական նշան, որոնք ցույց են տալիս, որ, ամենայն հավանականությամբ, ձեր առջև GM բանջարեղեն ունեք։
Ինչպես ընտրել բնական լոլիկ․
ԳՄՕ պարունակող լոլիկը արտաքինից ավելի գեղեցիկ է, բայց անբնական համ ունի։ Եթե լոլիկը կատարյալ կլոր կամ օվալ է, չափազանց փայլուն է, կամ բոլորը նույն չափի են, ապա պետք է մտածել՝ գնել դրանք, թե ոչ: Բնականության հիմնական նշանը միջատներից վնասված և մանրացված նմուշների առկայությունն է։
Համտեսել լոլիկը․ Սեղմեք ձեր մատով. եթե չի պայթել, և դրա վրա մնա մատի փորվածք, ամենայն հավանականությամբ այն վնասակար է:
Եթե կտրեք բնական լոլիկ, և այլ բնական բանջարեղեն և մրգեր, ապա դրանցից անմիջապես կառանձնանա հյութը։
Անշուշտ, ձեզնից շատերը գնել են կիտրոններ կամ նարինջներ, որոնցից գրեթե անհնար էր քամել հյութը։