Մեկ սուպեր բաղադրիչ, որը ցանկացած աղացած մսով ուտեստ կդարձնի զարմանալի համեղ

Դիտումներ 444

Մեկ սուպեր բաղադրիչ, որը ցանկացած աղացած մսով ուտեստ կդարձնի զարմանալի համեղ

Ցանկացած տնային տնտեսուհու խոհարարական հմտությունների գագաթնակետը համեղ եփած կոտլետներն են։ Սա ունիվերսալ մսային ուտեստ է, որը հիանալի համադրվում է ցանկացած կողմնակի ճաշատեսակի հետ: Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի պատրաստ է ցուցադրել իր յուրահատուկ բաղադրատոմսը։ Իհարկե, յուրաքանչյուրը յուրովի է եփում, և միայն մեկ բաղադրիչ փոխարինելով՝ բոլորովին այլ համ կստանաք։ Այսօր ես ձեզ հետ կկիսվեմ անհավանական գաղտնիքով և տնական կոտլետների համեղ բաղադրատոմսով։

Իմ մսային ուտեստների հիմքը տավարի աղացած միսն է։ Այնուհետև ավելացնում եմ տաք կաթի մեջ թաթախված հացը, սոխը, սխտորը և խառնում եմ մինչև հարթ լինի։

 

Բաղադրիչներ իմ իդեալական կոտլետների համար՝

- տավարի միս - 500 գ;

- սոխ - 1 հատ;

- սխտոր - 3 պճեղ;

- հաց - 0,5 կտոր;

- կաթ - 100 մլ;

- լոլիկ - 2 հատ;

- խոտաբույսեր և համեմունքներ ըստ ճաշակի:

 

Հաջորդ քայլը պետք է ավելացնել այդ շատ խորհրդավոր բաղադրիչը, որը մեր ճաշատեսակին բացառիկություն կտա։ Խոսքն ամենասովորական լոլիկի մասին է։

Նախ պետք է վրան լցնել եռման ջուր՝ կեղևը հեռացնելու համար, ապա բլենդերի միջոցով մանրացնել և ավելացնել թարմ խոտաբույսեր։

Խոհարարության ևս մեկ խորհուրդ. Ժամանակ խնայելու և կալորիաները նվազեցնելու համար կարող եք օգտագործել ջեռոցը։

Դա անելու համար աղացած միսը ափի կեսի չափ հարթ կտորների ձևավորեք և դրեք բուսայուղով նախապես քսած թխվածքաբլիթի վրա, այնուհետև դրեք նախապես մինչև 220 °C տաքացրած ջեռոցում։

Ընդամենը կես ժամից դուք և ձեր սիրելիները կվայելեք ձեր ճաշակով գերազանց կոտլետներ։



Ինչու չի կարելի ձեռքերով հունցել աղացած միսը. տնային տնտեսուհիների մեծ մասի բացահայտ սխալը

Շատ տնային տնտեսուհիներ սովորել են մսի հիմքը ձեռքերով հունցել: Այս գործողությունը կատարում են ինչպես երիտասարդ, այնպես էլ փորձառու տնային տնտեսուհիները։

 

 

Այնուամենայնիվ, այս մեթոդի հանրաճանաչությունը ամենևին չի նշանակում մոտեցման ճիշտություն:

Եթե ​​սովոր եք ձեռքերով աղացած միս հունցել, ապա մի զարմացեք, որ կոտլետները կատարյալ դուրս չեն ստացվի։

Եթե ​​մսի հիմքը խառնելիս օգտագործեք ձեռքերը, զանգվածը չափազանց միատարր կդառնա։



Լցոնումը կկորցնի իր «օդափոխությունը»։  Նման զանգվածից դժվար է հյութեղ, նուրբ ու բուրավետ կոտլետներ պատրաստել։

 

Ինչպես հունցել աղացած միսը

Օգտագործեք սիլիկոնե խոհանոցային սպաթուլա, որը հատուկ նախագծված է այս ընթացակարգի համար:

 

 

Եթե ​​դուք չունեք այս սարքը, ապա կարող եք սովորական գդալ վերցնել։ Բայց ոչ մի դեպքում ձեռքերով մի խառնեք աղացած միսը։

Եթե ​​հետևեք վերը նշված բոլոր խորհուրդներին, ապա կոտլետները կլինեն հյութեղ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը