Մեկ օրում դուք կստանաք աշխարհի ամենաառողջարար մթերքներից մեկը

Դիտումներ 364

Մեկ օրում դուք կստանաք աշխարհի ամենաառողջարար մթերքներից մեկը

Բաղադրությունը

Կաթ 800 մլ

Թթվասեր 2 ճ.գ. 

 

Լցնել կաթը խորը կաթսայի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։

Այնուհետև թող սառչի սենյակային ջերմաստիճանից մի փոքր տաք տեղում (մոտ 30 աստիճան):

Կաթի մեջ ավելացնել թթվասերը և լավ խառնել։

Թավան ծածկել շորով և մեկ օր դնել տաք տեղում։

Այս կաթնամթերքը կարելի է օգտագործել տարբեր նպատակներով, և ամենահեշտ ձևը այն պարզապես ուտելն է՝ սև հացով։ Այն ավելացվում է նաև հացաբուլկեղենների մեջ։ 



Ինչպե՞ս տան պայմաններում պատրաստել ֆրանսիական պանիր․ Ահա բաղադրատոմսը

Ես խանութից պանիր չեմ գնում, քանի որ այնքան շատ հավելումներ կան, որ ուտելը սարսափելի է:

Ինքս պատրաստում եմ՝ Ֆրանսիայից բերված բաղադրատոմսով։ 

Բաղադրատոմսը

0,5 կգ - կաթնաշոռ 9% յուղայնությամբ

0,5 լ - կաթ 3,5% յուղայնությամբ

 

 

1 հատ ձու

0,5 ճ.գդ սոդա

50 գր. կարագ

աղ՝ ըստ ճաշակի

 

Կաթսա ենք վերցնում: Դրա մեջ խառնել կաթն ու կաթնաշոռը։

Պետք է անընդհատ խառնել։ Երբ կաթը եռա, կրակն իջեցրեք և դանդաղ խառնելով շարունակեք եփել։

Կաթնաշոռի խառնուրդը շղարշով քամում ենք։



Երբ շիճուկը ցամաքվի, խիտ հատվածին ավելացրեք սոդան, կարագը և ձուն և դրեք փոքր կրակի վրա։

Անընդհատ խառնել և եփել մոտ 5 րոպե։

Անջատեք գազը և կաթնաշոռը տեղափոխեք դրա համար նախապես պատրաստված ձևի մեջ։ Խորհուրդ եմ տալիս այն ծածկել շղարշով, որպեսզի պատրաստի պանիրն արագ և հեշտությամբ հեռացնեք։
 

 

Կաղապարը գիշերը դնել սառնարանում։

Առավոտյան կարող եք ուտել։

Բարի ախորժակ

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը