Մեկ բաժակ այս տեսակի սուրճը նվազեցնում է Ալցհեյմերի հիվանդության վտանգը

Դիտումներ 1016

Մեկ բաժակ այս տեսակի սուրճը նվազեցնում է Ալցհեյմերի հիվանդության վտանգը

Նոր հետազոտությունը ընդգծում է սուրճի ըմպելիքի պաշտպանիչ գործունեությունը նեյրոդեգեներատիվ հիվանդություններից, ինչպիսին է Ալցհեյմերը:

Էսպրեսսոյի մեկ բաժակում հայտնաբերված միացությունները կարող են օգնել կանխել Ալցհեյմերի հիվանդության զարգացումը:
«Թեև Ալցհեյմերի առաջացման ճշգրիտ մեխանիզմները դեռևս պարզ չեն, մասնագետները կարծում են, որ տաու կոչվող սպիտակուցը կարևոր դեր է խաղում», - ասում է բժիշկը: 

 


«Էսպրեսսո սուրճն աշխարհի ամենահայտնի ըմպելիքներից է, և էսպրեսսո խմելը շատ երկրներում դարձել է սովորություն՝ շնորհիվ իր հաճելի համի։ Չափավոր օգտագործման դեպքում այս ըմպելիքը կարող է բարենպաստ ազդեցություն ունենալ մարդու առողջության վրա՝ իր կենսաբանական հատկությունների շնորհիվ»:
Բազմաթիվ ուսումնասիրություններ ցույց են տալիս, որ սուրճի չափավոր և երբեմն նույնիսկ բարձր սպառումը նյարդապաշտպանիչ ազդեցություն ունի երկու ամենատարածված նեյրոդեգեներատիվ հիվանդությունների՝ Պարկինսոնի և Ալցհեյմերի հիվանդության դեմ:



Հզոր օշարակն արագ կմաքրի թոքերը, արյունատար անոթները, կկանխի Ալցհեյմերի հիվանդությունը, շաքարախտը և ինսուլտը

Բնական օշարակ պատրաստելու համար անհրաժեշտ բաղադրիչները

1 լիտր ջուր

1 ճաշի գդալ քերած կոճապղպեղ

կես կիլոգրամ սոխ

 

 

Երկու ճաշի գդալ թարմ կիտրոնի հյութ

Երկու ճաշի գդալ քրքումի փոշի

1/2 թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ

200 մլ մեղր

Վերցրեք սոխը, մաքրեք կեղևը և կտրատեք շատ փոքր կտորներով, ապա դրեք դրանք կաթսայի մեջ և ծածկեք ջրով: Թողեք թրմվի առնվազն մեկ ժամ։

Հասցնել եռման աստիճանի և ավելացնել քրքումը, պղպեղը և կոճապղպեղը, թողնել եփվի մեկ րոպե, ծածկել և թողնել թրմվի մինչև ամբողջովին սառչի։

Քամեք զանգվածը և ավելացրեք կիտրոնի հյութ և մեղր, մանրակրկիտ խառնեք փայտե գդալով։ Օշարակը դնել մաքուր ապակե տարայի մեջ և պահեք սառնարանում։

Օշարակը խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1 ճաշի գդալ դատարկ ստամոքսին և 2 ճաշի գդալ ընթրիքից առաջ, մինչև օշարակը վերջանա և ձեր թոքերը լիովին մաքուր լինեն և փոփոխություններ կնկատեք ձեր օրգանիզմում։

 

 

 

 



Կիտրոնը լավ դետոքսիկ է օրգանիզմի համար։ Նրա բուժիչ հատկությունների շնորհիվ դուք ոչ միայն առողջ թոքեր կունենաք, այլև կբարելավեք արյան առողջությունը։

Կոճապղպեղը շատ արդյունավետ միջոց է, որը խորհուրդ է տրվում օգտագործել ամեն օր՝ մեր օրգանիզմում կուտակված տոքսինները հեռացնելու համար։ Բացի այդ, այն կարող է կայունացնել գլյուկոզի, խոլեստերինի և տրիգլիցերիդների մակարդակը։

Քրքումն իսկապես օգտակար է մեր առողջության համար՝ շնորհիվ իր սննդանյութերի, որոնք օգնում են մեզ այրել ճարպերը, որոնք կպչում են արյան անոթների պատերին և խանգարում արյան շրջանառությանը: Մյուս կողմից, այն շատ կարճ ժամանակում մաքրում է ամբողջ մարմինը։

Եթե ​​ցանկանում եք մաքրել ձեր մարմինը, ապա խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել այս հզոր բնական օշարակը, որը կմաքրի ձեր թոքերը, կկանխի Ալցհեյմերի, շաքարախտի, կաթվածի և արյան շրջանառության բարելավումը:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը