Մեկ ամսում մինուս 5 տարի՝ «ոսկե կաթը» հրաշքներ է գործում. Ես խմում եմ և ուրախանում հայելու մեջ իմ արտացոլանքով
Քրքումը արևելյան համեմունք է, որը պատրաստված է կոճապղպեղի մի շարք չորացած արմատից: Համեմունքը լայնորեն օգտագործվում է Հնդկաստանում և Կենտրոնական Ասիայի երկրներում։
Իր շնորհիվ բնական հատկություններով, քրքումը ցավազրկող, հակաբորբոքային միջոց է։ Իսկ բաղադրության մաս կազմող կուրկումինը օգնում է բարելավել աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը՝ այն խթանում է լեղու արտահոսքը, օգնում է «չեզոքացնել» մակաբույծները աղիքներում։
1. Ուժեղ հակաօքսիդանտ – ակտիվացնում է հակաօքսիդանտ ֆերմենտների արտադրությունը մարմնի բջիջներում, ինչի արդյունքում նվազեցնում է ազատ ռադիկալների ազդեցությունը։
2. Բնական իմունոմոդուլատոր – համակողմանիորեն բարձրացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը, քանի որ այն ադապտոգեն է։
3. Հակաբորբոքային միջոց - արգելակում է բորբոքային պրոցեսներում ներգրավված մոլեկուլները և կարգավորում բորբոքման հետ կապված ֆերմենտները:
4. Առաջացնում է քաղցկեղի բջիջների մահ:
5. Օգնում է ուղեղի գործունեությանը, օգտագործվում է ինսուլտների, Պարկինսոնի հիվանդության, Ալցհեյմերի դեպքում (նպաստում է նեյրոնների աճին և պաշտպանում առկա նյարդային կապերը)։
6. Նվազեցնում է խոլեստերինի և արյան շաքարի մակարդակը։
Ես սկսեցի աստիճանաբար համեմունք ավելացնել տաք ուտեստներին, դա որոշակի կծու համ էր տալիս, բայց ոչ ընդգծված:
Եվ ինչ գեղեցիկ անուն ունի այս հրաշք ըմպելիքը՝ «ոսկե կաթ»։
Պետք է խմել կանոնավոր, տաք ձևով, նախընտրելի է գիշերը։ Սկսելու համար փորձեք մեկ շաբաթ, եթե ամեն ինչ լավ է ընթանում, շարունակեք մինչև մեկ ամիս: Շատերը խորհուրդ են տալիս քրքումով մածուկ պատրաստել, բայց ես պարզապես չոր համեմունք եմ ավելացրել։
Մեկ բաժակ կաթի համար 1 ճ.գ. քրքում, 0,5 թ.գ աղացած կոճապղպեղ կամ 0,5 թ.գ դարչին, մի պտղունց աղացած սև պղպեղ։ Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ, դնել մարմանդ կրակի վրա և միասին տաքացնել ամեն ինչ։ Մի եռացրեք:
Նման խմիչքը, ի թիվս այլ բաների, դանդաղեցնում է ծերացումը: Տոքսինները դուրս են բերվում մարմնից, արյունը մաքրվում է, մաշկի վիճակն ու գույնը բարելավվում են, տարիքային փոփոխությունները դանդաղում են։
Ի վերջո, կաթով քրքումը պայքարում է ազատ ռադիկալների դեմ, որոնք վնասում են մաշկը՝ պատճառ դառնալով կորցնելու իր առաձգականությունը։