Մազերը թափվե՞լ են․ Այս բաղադրատոմսով խնդիրը կվերանա մեկ շաբաթից
Արդյունքները կտեսնեք առաջին շաբաթվա ընթացքում։ Մնում է միայն շաբաթը մեկ անգամ մազերը լվանալ այս միջոցով։
Դուք կարող եք ջերմություն զգալ, բայց մի վախեցեք: Սա բնական ռեակցիա է և նշանակում է, որ այն աշխատում է:
Խառնուրդը թողեք ձեր մազերին 5 րոպե, ապա լվացեք դրանք մեղմ շամպունով և տաք ջրով:
Ձեր մազերը զարմանալի տեսք կունենան:
Բաղադրությունը՝
200 մլ գարեջուր
½ բանան
1 ճ.գ. մեղր
1 ձվի դեղնուց
Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ և լավ հարել։ Արդյունքները կտեսնեք առաջին շաբաթից հետո:
Գաղտնի հնարքը ձեռքերի կատարյալ մաշկի համար՝ բաղկացած 3 բաղադրիչից
Նման խնամքի պրոցեդուրան խորհուրդ է տրվում անել շաբաթական 2 անգամ։ Այս խոնավեցնող դիմակը կիրառելուց հետո ձեռքերի մաշկը դառնում է իդեալական փափուկ և առաձգական, իսկ ճաքերը անհետանում են ընդամենը մի քանի օրվա ընթացքում:
Բաղադրամասեր․
● վարսակի ալյուր
● եռման ջուր
● թթվասեր
● ձիթապտղի յուղ
1. Վարսակի ալյուրի վրա 1։1 հարաբերակցությամբ եռման ջուր լցրեք և թողեք եփվի։
2. Ավելացնել 1 ճաշի գդալ թթվասեր և նույնքան ձիթապտղի յուղ, իսկ հետո ամեն ինչ լավ խառնել։
3. Վարսակի ալյուրի խառնուրդը դրեք պլաստիկ ձեռնոցների մեջ և դրեք ձեր ձեռքերին։ Դիմակը պահեք մոտ 15-20 րոպե, ապա լվացեք տաք ջրով։
Շատ պարզ և շատ էժան տնական դիմակ կտավատի յուղով՝ ձեռքերի մաշկը սպիտակեցնելու, փափկեցնելու և երիտասարդացնելու համար։
Բաղադրատոմս՝
2-3 թեյի գդալ կտավատի սերմի լավ (ոչ թրմած) յուղ
1 ձվի դեղնուց
1-2 թեյի գդալ մեղր (եթե դուք ալերգիա ունեք մեղրի նկատմամբ, կարող եք այն փոխարինել գլիցերինով և/կամ հալվեի գելով կամ հյութով)
1-2 թեյի գդալ գերչակի յուղ և (կամ) ջոջոբայի յուղ
2-3 թեյի գդալ թարմ քամած կիտրոնի հյութ
2-3 թեյի գդալ թունդ կանաչ թեյ կամ թունդ սուրճ (բոլոր սենյակային ջերմաստիճանի)
միանգամյա օգտագործման պոլիէթիլենային ձեռնոցներ.
Կանաչ թեյը խառնեք կիտրոնի հյութի հետ։
Դեղնուցը առանձին քսել մեղրով և յուղերով։
Երկու խառնուրդներն էլ միացրեք և լավ խառնեք։
Թաց ձեռքերին քսել հաստ շերտ, վերևից հագնել պոլիէթիլենային ձեռնոցներ։
Լվացեք դիմակը 20-60 րոպե կամ ավելի հետո:
Էֆեկտը նկատելի կլինի անմիջապես՝ ձեռքերի մաշկը կձգվի, կդառնա հարթ և առաձգական։
Նման դիմակների ամբողջական ընթացքը բաղկացած է շաբաթական 2-4-ից մեկ ամսվա ընթացքում։ Դիմակի մեջ կիտրոնը պետք է ավելացվի ոչ ավելի, քան շաբաթը մեկ անգամ։