Մասուրի հրաշքների մասին․ Այն օգտակար է հատկապես 40-ից բարձր կանանց
Հատապտուղ, որը պետք է ներառվի ձեր սննդակարգում.
Մասուրը օգտագործվում են որպես տոնիկ, իմունոստիմուլյատոր, վերականգնող, հակաբորբոքային, խոլերետիկ և միզամուղ միջոց:
Մասուրը հարուստ է վիտամին C-ով, հակաօքսիդանտներով և արյան անոթների պատերը ամրացնող նյութերով։
Խորհուրդ եմ տալիս օգտագործել այն լեղու արտազատումը խթանելու համար։ Այն նաեւ հիանալի բնական միզամուղ է, որը կօգնի ազատվել ցիստիտից։
Օրվա ընթացքում մասուր ընդունեք, քանի որ այն թեթև խոլերետիկ է, մեղմորեն խթանում է լեղու արտազատումը, բայց միևնույն ժամանակ տալիս է վիտամին C-ի բավականին շատ չափաբաժին։
Մասուրով պատրաստվող այս միջոցը կօգնի ձեզ լավացնել տեսողությունը և վերացնել աչքերի լարվածությունը։ Այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝
Բաղադրամասեր
1 ճ.գ. մասուր,
2 բ եռացրած ջուր
Պատրաստման եղանակը
Չոր, աղացած պտուղների վրա եռացրած ջուր լցնել, եռացնել 10 րոպե, թրմել 2-3 ժամ:
Ընդունել1/4-1/2 բաժակ, օրը 3-4 անգամ:
Մասուրի անհավանական բուժիչ հատկությունները
Մասուրը մեծ քանակությամբ վիտամին С է պարունակում, որն իր քանակությամբ գերազանցում է նույնիսկ կիտրոնին: Բացի այդ, մասուրը պարունակում է վիտամիններ В1, В2, К, Е, В6, կենսաֆլավոնոիդներ, շաքար, պեկտին, կենսական թթուներ, երկաթի բյուրեղներ, ֆոսֆոր, մագնեզիում, կալցիում: Մասուրն ունի նաև հզոր բակտերիասպան հատկանիշներ:
Մանրացրած մասուրի թուրմն ունի լեղամուղ և հակաբորբոքային հատկանիշներ, դրական է ազդում մարսողական համակարգի վրա, ունի միզամուղ ազդեցություն:
Մասուրի բաղադրության մեջ մտնող վիտամին Р-ն ամրացնում է մազանոթները: Կարոտինը կամ վիտամին А-ն բարձրացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը: В1 և В2 վիտամինները մասնակցում են արյունաստեղծ օրգանների աշխատանքին: Վիտամին К-ն լավացնում է արյան մակարդելիությունը:
Ամեն օր մասուր օգտագործելու դեպքում՝ կարելի է մոռանալ սրտային հիվանդությունների մասին: Այս մասին ասում են Լունդ համալսարանի մասնագետները:
Այս տեսությունը հաստատելու համար գիտնականներն անցկացրել են մի փորձարկում: Փորձարկման ժամանակ գեր մարդկանց առաջարկել են 6 շաբաթվա ընթացքում ամեն օր խմել կա՛մ մասուրի հյութ, կա՛մ թեյ, որը պարունակում էր 40 գ մասուր:
Մասուրի թուրմ
Այս թուրմը դրական է ազդում ամբողջ օրգանիզմի վրա, կանգնեցնում է արյունահոսությունը, դուրս է բերում լեղին, խթանում է սեռական գեղձերի աշխատանքը, արագացնում է այրվածքների բուժման գործընթացը, ունի վերականգնող հատկանիշներ:
Մասուրի թուրմ պատրաստելու համար՝ մեկ ճաշի գդալ մասուրը լցրեք տարայի մեջ և վրան 500 մլ եռացրած ջուր լցրեք, թողեք թրմվի մինչև առավոտ: Օրական երկու անգամ՝ ուտելուց 30 րոպե առաջ, ընդունեք այս խառնուրդից կես բաժակի չափով:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։