Մարդիկ նախկինում օգտագործել են այս միջոցը՝ պայքարելու կանդիդայի, ինչպես նաև բակտերիալ և վիրուսային վարակների դեմ

Դիտումներ 685

Մարդիկ նախկինում օգտագործել են այս միջոցը՝ պայքարելու կանդիդայի, ինչպես նաև բակտերիալ և վիրուսային վարակների դեմ

Աշխարհի ամենահզոր բնական հակաբիոտիկը կսպանի ցանկացած վարակ

Այս հրաշագործ տոնիկի օգտագործման պատմությունը մեզ հետ է բերում միջնադարյան Եվրոպայի ժամանակները, երբ մարդկությունն անընդհատ տառապում էր ամենասարսափելի վարակներից և համաճարակներից:

Նա օգնել է հսկայական թվով մարդկանց բուժել բազմաթիվ վիրուսային, բակտերիալ, սնկային և մակաբուծական հիվանդություններ:
Գաղտնիքը բնական և թարմ բաղադրիչների հզոր համադրության մեջ է:
Խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել ձեռնոցներ, հատկապես, երբ խոսքը վերաբերում է կծու պղպեղին: Զգույշ եղեք, խառնուրդը շատ կծու է և կարող է խթանել լորձաթաղանթի ռեակցիան։

Բաղադրությունը.
700 մլ խնձորի քացախ
1/4 բաժակ կտրատած սխտոր
1/4 բաժակ կտրատած սոխ
2 թարմ չիլի պղպեղ (զգույշ եղեք, մաքրելիս ձեռնոցներ կրեք)
1/4 բաժակ քերած կոճապղպեղ
2 ճաշի գդալ քերած ծովաբողկ
2 ճաշի գդալ փոշիացված քրքում, կամ 2 կտոր քրքումի արմատ

Մի ամանի մեջ խառնեք բոլոր բաղադրիչները, բացի քացախից:
Խառնուրդը տեղափոխեք կերամիկական տարայի մեջ։
Լցնել քացախի խառնուրդը: Տարայի 2/3-ը պետք է լցված լինի չոր բաղադրիչներով և քացախով մինչև վերև լցված լինի։
Լավ փակեք և հարեք։
Թողնել թրմվի 2 շաբաթ զով, չոր տեղում։ Օրը մի քանի անգամ թափահարեք։
14 օր հետո լավ քամել և հեղուկը քամել պլաստիկ քամիչով։ Լավագույն ազդեցության համար ծածկեք շղարշով և քամեք:
Օգտագործեք չոր խառնուրդը տարբեր բաղադրատոմսերում:

 


Ձեր սուպեր տոնիկը պատրաստ է օգտագործման: Հիվանդության ժամանակ այն օգտագործելու լավագույն միջոցը ճաշի գդալով կամ փոքր բաժակներով խմելն է։
Սառնարանում պահելու կարիք չկա, այն պահվում է շատ երկար։
Իսկ երբ հիվանդ չեք, կարող եք այն օգտագործել որպես սոուս աղցանների կամ շոգեխաշելու համար՝ ավելացնելով ձիթապտղի յուղ:

Ահա դրա օգտագործման որոշ կանոններ.
Տոնիկ ընդունելուց հետո կերեք նարինջ, լայմ կամ կիտրոնի կտոր՝ այրումը և ջերմությունը թեթևացնելու համար:
Մի նոսրացրեք ջրով, դա կնվազեցնի ազդեցությունը:
Օգտագործեք օրական 1 ճաշի գդալ իմունիտետը բարձրացնելու և մրսածության դեմ պայքարելու համար։
Օրեցօր ավելացրեք դոզան, մինչև այն հասնի օրական 1 բաժակի չափի:

Եթե ​​դուք պայքարում եք ավելի լուրջ հիվանդության կամ վարակի դեմ, ընդունեք խառնուրդից 1 ճաշի գդալ օրական 5-6 անգամ։
Հղիների և երեխաների համար հակացուցումներ չկան (ամենափոքր չափաբաժիններով), քանի որ բոլոր բաղադրիչները բնական են և ոչ թունավոր։
Զգուշացում. Թուրմը դատարկ ստամոքսին մի ընդունեք։
Եվ անհրաժեշտ է սկսել ընդունել մեկ թեյի գդալով, քանի որ այն շատ կծու է, և չափից մեծ դոզան կարող է առաջացնել սրտխառնոց և փսխում:

Եվ դրա համար այն շատ ու շատ օգտակար է առողջության համար։

 

 



Բնական սուպեր հակաբիոտիկն առաջին օգտագործումից հետո ոչնչացնում է միզապարկի և երիկամների բոլոր վարակները

Մարդիկ, ովքեր տառապում են միզուղիների վարակներով, անընդհատ ցավ են ապրում: Ճնշումը, ցավը և միզելու մշտական ​​կարիքը ախտանիշներից են։
Կան տարբեր բնական հակաբիոտիկներ, որոնք դրական ազդեցություն ունեն՝ օգնելով միզապարկի բորբոքմանը։

 


Այս բնական հակաբիոտիկը անմիջապես ոչնչացնում է այս անցանկալի հիվանդությունը։
Ձեզ հարկավոր է.

Մաղադանոս - 250 գրամ

Կիտրոն - 250 գ
Մեղր – 250 գ
Ձիթապտղի յուղ

Սկզբում կտրատել մաղադանոսի արմատը և լցնել բլենդերի մեջ։
Ավելացնել կիտրոնը, ձիթապտղի յուղը և մեղրը։
Խառնել այնքան, մինչև լուծվի։



Խառնուրդը դնել սառնարան։
Այս միջոցից պետք է ընդունել մեկ ճաշի գդալ ամեն առավոտ։
Համոզվեք, որ մեղրը օրգանական է, և կիտրոնը չպետք է թունաքիմիկատներ պարունակի: 

Վերջին, բայց ոչ պակաս կարևորը, մի մոռացեք լվանալ մաղադանոսը նախքան դեղը պատրաստելը:

Նաև դուք պետք է խուսափեք շոկոլադի կամ կոֆեինի օգտագործումից, քանի որ դրանք կարող են խթանել բակտերիաների ավելի արագ մուտքը միզուղիներ:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը