Բնական միջոց, որը բուժում է քաղցկեղը և բարձր ճնշումը․ Բժիշկները հավանություն են տվել
Կաղամբի հյութ պատրաստելու համար կարելի է օգտագործել ինչպես կանաչ, այնպես էլ մանուշակագույն կաղամբը։ Ի տարբերություն կանաչի, այն ունի հարուստ վառ գույն, հաճելի համ և հյութալի հյուսվածք։ Կաղամբը պարունակում է շատ մեծ քանակությամբ օգտակար բաղադրիչներ, որոնցից մարդու առողջության համար առավել կարևոր են հակաօքսիդանտ և հակաբորբոքային տարրերը։
Մանուշակագույն կաղամբի հյութը յուրահատուկ բուժիչ միջոց է
Կաղամբը խորհուրդ է տրվում սիրտը առողջ պահելու և արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակն իջեցնելու համար՝ կապելով լեղաթթուները աղիքներում: Այն նաև պարունակում է կաթնաթթու, որը գործում է որպես հաստ աղիքի հզոր մաքրող միջոց:
Մենք ձեզ առաջարկում ենք մանուշակագույն կաղամբի հյութի բաղադրատոմս, որն օգնում է պահպանել աղիների և մարսողության առողջությունը, պայքարել հիպերտոնիայի դեմ և կանխարգելել քաղցկեղը։ Եվ նաև այս հյութը հարուստ է ֆիտոնուտրիենտներով՝ նյութեր, որոնք արգելափակում են քաղցկեղի զարգացումը և մաքրում երիկամները։
Բաղադրատոմսը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները
3 սալոր
¼ փոքր մանուշակագույն կաղամբ
1 հատ ճակնդեղ
2 նեխուրի ձողիկներ
1 նարինջ
Պատրաստման եղանակը
Բոլոր բաղադրիչները մանրակրկիտ լվացեք: Սալորից հանեք կորիզները։ Կաղամբը մանր կտրատել։ Այնուհետև մաքրեք նարինջը: Խառնել բոլոր բաղադրիչները (ցանկալի է բլենդերի մեջ)։ Ստացված խառնուրդին ավելացրեք սառույց և վայելեք:
Այժմ տեսնենք, թե ինչն է այդքան օգտակար հյութ պատրաստելու համար օգտագործվող բաղադրիչներում։
Սալորն օգնում է պայքարել տարբեր վարակների առաջացման, բորբոքումների և օրգանիզմում ազատ ռադիկալների առաջացման դեմ։ Ապացուցված է, որ սալորը պարունակում է վիտամին A, որը կանխում է բերանի խոռոչի քաղցկեղի առաջացումը։ Ավելին, օրական առնվազն երեք սալոր օգտագործելը կարող է նվազեցնել տարիքային մակուլյար դեգեներացիայի զարգացման ռիսկը:
Նեխուրը շատ օգտակար է աղեստամոքսային տրակտի համար, քանի որ պարունակում է մեծ քանակությամբ հակաօքսիդանտներ և ֆիտոնուտրիենտներ։ Նաև նեխուրն օգնում է բավարար մակարդակի վրա պահպանել սննդային մանրաթելերի քանակը։
Ամենակարևոր բաղադրիչներից մեկը մանուշակագույն կաղամբն է : Այն պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք մաշկը դարձնում են ավելի առաձգական: Կաղամբը կոչվում է ալկալային մթերք, ուստի այն օգնում է կարգավորել թթու-բազային հավասարակշռությունը մարդու օրգանիզմում։ Եվ նաև, այն կարող է կտրուկ նվազեցնել արյան մեջ վատ խոլեստերինի մակարդակը և օգնում է նվազեցնել արյան ճնշումը նորմալ մակարդակի:
Նարինջը պարունակում է այնպիսի օգտակար նյութեր, ինչպիսիք են A, E, B6, C վիտամինները, ինչպես նաև կալցիում, մագնեզիում, երկաթ, կալիում և ցինկ։ Նարինջ ուտելը օգնում է նորմալացնել մարսողության գործընթացը և օգնում է մաքրել արյունը բնական ճանապարհով:
Ինչ վերաբերում է ճակնդեղին , ապա այն սուպեր հակաօքսիդանտ է, որը նպաստում է երկար, առողջ և առանց ցավի կյանքին: Դրա օգտագործումը կարող է օգնել թոքերի և մաշկի քաղցկեղի կանխարգելմանը։ Իսկ ճակնդեղը պարունակում է նաև նյութեր, որոնք օգտագործվում են դեպրեսիայի դեմ պայքարի որոշակի մեթոդների համար։
Ուստի մանուշակագույն կաղամբի հյութը հիանալի միջոց է բազմաթիվ վտանգավոր հիվանդությունների դեմ պայքարելու համար։ Եվ ամենալավն այն է, որ այն կարելի է հեշտությամբ պատրաստել տանը։