Խմեք 2 բաժակ քնելուց 2 ժամ առաջ և 1 շաբաթում նիհարեք 10 կգ
Պատահական չէ, որ մենք նախապատվությունը տվել ենք այս ըմպելիքին, քանի որ այն հիանալի կերպով հաղթահարում է իրեն վերապահված խնդիրները՝ ազատում է աղիքները վերամշակված սննդից և կարգավորում է նյութափոխանակության գործընթացները։
Միջոցի պատրաստման համար օգտագործվում են բնական բաղադրիչներ, որոնք նպաստում են օրգանիզմի մաքրմանը և բնականորեն նիհարելուն։
Ձեզ հետ կիսվում ենք հրաշալի դոնդողի բաղադրատոմսով։
Ձեզ հարկավոր է․
2 լ եռման ջուր
1 ճ.գ. հացահատիկային փաթիլներ
մի բուռ սալորաչիր
մի բուռ քերած ճակնդեղ
Բոլոր բաղադրիչների վրա լցնել եռման ջուր։ Խառնուրդը 15 րոպե եռացրեք մարմանդ կրակի վրա։ Հեղուկը քամում ենք մաղի միջով։
Օգտագործեք մաքրող միջոցը շաբաթը մեկ անգամ՝ 2 բաժակ քնելուց 2 ժամ առաջ։ Ցանկալի է այս անգամ ստամոքսին տաքացնող բարձիկ դնել։
Զանգվածը, որը մնում է քամելուց հետո, պետք է ուտել հաջորդ առավոտյան նախաճաշի փոխարեն։ Ըմպելիքի ընդունման կուրսը 4 շաբաթ է, որից հետո անհրաժեշտ է ընդմիջել 2 ամիս։
Նեխուրի թուրմը հանքանյութերի հիանալի աղբյուր է, ինչպիսիք են նատրիումը և կալիումը: Բացի այդ, այն ունի հիանալի հակաօքսիդիչ, մարսողական և միզամուղ հատկություններ: Արդյունքում նրանք այն դարձնում են իդեալական գործիք մեր մարմնից տոքսինները հեռացնելու և հեղուկի կուտակման դեմ պայքարելու համար: Եվ նաև մեր առողջության արդյունավետ և բնական ամրապնդում:
Իհարկե, դուք արդեն օգտագործում եք նեխուրը տարբեր ուտեստներ պատրաստելու համար, օրինակ՝ ապուրներ, շոգեխաշած բանջարեղեն կամ կարտոֆիլի պյուրե։ Բայց գրեթե հաստատ դուք չգիտեիք, որ մենք կարող ենք այն օգտագործել նաև բարձր արդյունավետությամբ թուրմեր պատրաստելու համար:
Նեխուրը շատ հարուստ եթերայուղերով, ինչպիսիք են ասպարագինը կամ լիմոնենը, բանջարեղեն է: Արդյունքում նրանք տալիս են հիանալի միզամուղ և դետոքսիկացնող հատկություն։ Օգնում է մեզ հեռացնել տոքսինները և ավելորդ հեղուկը մեր մարմնից:
Տալիս է ախորժակը նվազեցնելու հիանալի բնական ազդեցություն։
Հզոր բնական միջոց է՝ մարսողությունը լավացնելու համար։
Ինչպես պատրաստել նեխուրով թեյ՝ քաշի կորստի համար․
Կաթսայի մեջ լցնել մեկ լիտր ջուր և դնել կրակի վրա։ Երբ եռա, ավելացնում ենք նեխուրի 3 լավ լվացած ցողունը և թողնում ենք մի երկու րոպե եփ գա։
2 րոպե հետո կրակն անջատել ու թողնել քառորդ ժամ։ Թուրմից հետո քամել, ավելացնել թարմ քամած կիտրոնի հյութը և մեկ գդալ մեղրը՝ քաղցրանալու համար։
Ընդունեք մեկ բաժակ առավոտյան դատարկ ստամոքսին, այնուհետև օրվա ընթացքում ուտելուց առաջ:
Աղիներում կուտակվում են ավելի քան 15 կգ ֆեկալ քարեր և թունավոր թափոններ՝ թունավորելով արյունը և վնաս հասցնելով մեր օրգանիզմին։
Այսօր ձեզ ենք առաջարկում բազմամյա լորձից, ֆեկալ քարերից և մակաբույծներից ազատվելու բաղադրատոմս՝ 1-3 աղանդերային գդալ կտավատի սերմի ալյուրի շնորհիվ՝ երեք շաբաթ շարունակ։
Միեւնույն ժամանակ, ամբողջությամբ փրկեք աղիքային միկրոֆլորան:
Աղիների մաքրում.
1 դեսերտ գդալ ալյուր + 100 գ թթվասեր կամ կեֆիր
2 Կիրակի. 2 աղանդերային գդալ ալյուր +100 գ թթվասեր կամ կեֆիր
3 Կիրակի. 3 աղանդերային գդալ ալյուր +150 գ թթվասեր կամ կեֆիր
Դուք կարող եք պատրաստել ձեր սեփական ալյուրը` աղալով կտավատի սերմերը սուրճի սրճաղացով:
Ընդունեք այս խառնուրդը նախաճաշի փոխարեն։ Թթվասերը կարելի է փոխարինել ցանկացած ֆերմենտացված կաթնամթերքով։
Մաքրման ընթացքում անպայման պահպանեք ջրային ռեժիմը՝ խմել օրական մինչև 2 լիտր ջուր։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։