Լոլիկով և սխտորով շատ գեղեցիկ աղցանի բաղադրատոմս

Դիտումներ 400

Լոլիկով և սխտորով շատ գեղեցիկ աղցանի բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր․

Լոլիկ

Կոշտ պանիր

Մայոնեզ

Սխտոր

Աղացած սև պղպեղ

Աղ

 

 



Պանիրը քերել միջին քերիչով։

Մայոնեզը տեղափոխեք ամուր տոպրակի մեջ։ Մաքրել սխտորը, մանրացնել և անմիջապես խառնել մայոնեզին: Պարկը մատներով հունցեք, որպեսզի սխտորը հավասարաչափ բաշխվի։



Լոլիկները լվանալ և չորացնել։ Կտրեք դրանք մոտավորապես 5 մմ հաստությամբ շերտ: Կլոր խորհուրդները չեն կարող օգտագործվել: Մատուցման ափսեի վրա անմիջապես շարել կտրատած լոլիկը մեկ շերտով։ Չորացրեք դրանք թղթե սրբիչով: Աղ և պղպեղ ավելացրեք՝ ըստ ճաշակի։

Կտրեք պարկի անկյունը և օձաձև քամեք մայոնեզը լոլիկի վրա։

Վերևում քերած պանիր ցանել։

Վերևը զարդարեք այնպես, ինչպես ցանկանում եք: Մենք օգտագործել ենք ձիթապտղի կտորներ և մաղադանոսի ճյուղեր: Նախուտեստը մատուցեք անմիջապես սեղանի մոտ՝ կանգնելուց հետո լոլիկը հյութ կթողնի, իսկ պանիրը կհողմի։ Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը