Լոլիկով և սխտորով շատ գեղեցիկ աղցանի բաղադրատոմս
Բաղադրամասեր․
Լոլիկ
Կոշտ պանիր
Մայոնեզ
Սխտոր
Աղացած սև պղպեղ
Աղ
Պանիրը քերել միջին քերիչով։
Մայոնեզը տեղափոխեք ամուր տոպրակի մեջ։ Մաքրել սխտորը, մանրացնել և անմիջապես խառնել մայոնեզին: Պարկը մատներով հունցեք, որպեսզի սխտորը հավասարաչափ բաշխվի։
Լոլիկները լվանալ և չորացնել։ Կտրեք դրանք մոտավորապես 5 մմ հաստությամբ շերտ: Կլոր խորհուրդները չեն կարող օգտագործվել: Մատուցման ափսեի վրա անմիջապես շարել կտրատած լոլիկը մեկ շերտով։ Չորացրեք դրանք թղթե սրբիչով: Աղ և պղպեղ ավելացրեք՝ ըստ ճաշակի։
Կտրեք պարկի անկյունը և օձաձև քամեք մայոնեզը լոլիկի վրա։
Վերևում քերած պանիր ցանել։
Վերևը զարդարեք այնպես, ինչպես ցանկանում եք: Մենք օգտագործել ենք ձիթապտղի կտորներ և մաղադանոսի ճյուղեր: Նախուտեստը մատուցեք անմիջապես սեղանի մոտ՝ կանգնելուց հետո լոլիկը հյութ կթողնի, իսկ պանիրը կհողմի։ Բարի ախորժակ!