Լոբիով շատ համեղ և չկրկնվող աղցանի բաղադրատոմս․ Պատրաստեք և վայելեք
Ձեզ հարկավոր է․
- կարմիր լոբի՝ իրհյութի մեջ - 1 բանկա;
- պահածոյացված եգիպտացորեն - 1 բանկա;
- պանիր - 150 գ;
- խաշած ձու - 3 հատ;
- սխտոր - ըստ ճաշակի;
- մայոնեզ - համտեսել;
- աղ և պղպեղ - ըստ ճաշակի;
- կանաչի- 2 բուռ:
Լոբիի և եգիպտացորենի հեղուկը քամել և լցնել ամանի մեջ: Ձվերը քերել, սխտորը մանր կտրատել։ Ավելացնել ամանի մեջ։ Պանիրը քերել խոշոր քերիչով և ավելացնել այնտեղ։ Համեմել աղ, պղպեղով, ավելացնել մայոնեզ։ Աղցանը լցել աղցանի ամանի մեջ և շաղ տալ կանաչիները: Մատուցելիս խառնել։
Պաստրաստեք այս պահածոյացված լոբիով աղցանը ձմռան համար
Այս համեղ պահածոն կարող եք մատուցել առանձին կամ մակարոնի, կարտոֆիլի կամ մսի հետ միասին։
Բաղադրամասեր․
- Լոլիկ
- Պղպեղ
- Գազար
- Սոխ
- Լոբի
- Շաքարավազ
- Աղ (սլայդով)
- Բուսական յուղ
- Քացախ
Նախ պատրաստեք լոբին։ Թրջել այն ամբողջ գիշեր սառը ջրում։ Օգտագործեք շատ ջուր, քանի որ լոբիները թրջվելու ընթացքում ուռչում են:
Լոբին եփել մինչև փափկի (մոտ 30 րոպե): Լոբիները քամում ենք քամիչի միջոցով։
Մաքրել սոխն ու գազարը։ Բուլղարական պղպեղից հեռացրեք սերմերը։ Լոլիկը քերել կամ անցկցնել մսաղացով։
Գազարը, պղպեղը և սոխը կտրատել փոքր խորանարդների։
Մթերքները ավելացրեք կաթսայի մեջ, որտեղ կա արդեն բուսայուղ։
Ավելացնել աղ և շաքարավազ։ Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնեք: Կաթսան կափարիչով փակել ու դրեք կրակին։
Բարձր ջերմության վրա բերեք եռման աստիճանի, այնուհետև կրակը նվազագույնի հասցրեք և ամեն ինչ միասին եփեք մեկ ժամ։
Ժամանակ առ ժամանակ բացեք կափարիչը և խառնեք աղցանը։ Եփելու վերջում համտեսել և անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել աղ կամ շաքար։ Կաթսայի մեջ լցնել քացախը, խառնել և թողնել ևս հինգ րոպե։
Պատրաստի աղցանը շարել նախապես ստերիլիզացված բանկաների մեջ և փակել ստերիլ կափարիչներով։
Զարմանալի համեղ լոբի աղցան պատրաստ է:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։