Ինչ է կատարվում օրգանիզմում սխտոր ուտելուց 2 ժամ հետո

Դիտումներ 1427

Ինչ է կատարվում օրգանիզմում սխտոր ուտելուց 2 ժամ հետո

Հիշեցնենք, որ ավելի լավ է սխտորի օգտագործումը սահմանափակել պանկրեատիտով, խոցով, գաստրոէզոֆագեալ ռեֆլյուքսով հիվանդ մարդկանցով: Այն խթանում է լեղու արտազատումը և գրգռիչ ազդեցություն ունի լորձաթաղանթի վրա։



Այնուամենայնիվ, սխտորը կարող է նվազեցնել արյան շաքարի մակարդակը: Ինչպես հայտնել  է բժշկական գիտությունների թեկնածու, սպորտային բժիշկ Ալեքսանդրա Չիստյակովան Telegram-ի իր ալիքում , սխտորի ազդեցությունը նկատելի է սպառումից չորս ժամ անց։ Գլյուկոզայի մակարդակը նվազում է գրեթե 30 տոկոսով։





Ամենաընթերցվածը