Ի՞նչ մթերքներ ուտել, եթե լեղապարկում կամ երիկամներում քարեր ունեք

Դիտումներ 346

Ի՞նչ մթերքներ ուտել, եթե լեղապարկում կամ երիկամներում քարեր ունեք

 Լեղաքարային հիվանդության համար ամենաօգտակար միջոցները սրանք են՝ կաթնաշոռ, կեֆիր և պանիրներ, սպիտակուցներ և կալցիում պարունակող և ալկալային միջավայր ստեղծող մթերքներ, որը կանխում է լեղու մածուցիկության և խտության բարձրացումը, ցածր յուղայնությամբ ձուկ և միս, հավի ձվի սպիտակուց, բուսական յուղեր, որոնք ապահովում են լեղաթթուների նորմալ արտադրությունը, թարմ հատապտուղներ, բանջարեղեն և մրգեր, որոնք հարուստ են A, B և C վիտամիններով և նվազեցնում են լեղու բյուրեղացման գործընթացները, հանքային ջուր՝ օգնում է նորմալացնել մարսողական գործընթացները:

 

 

Կան մի շարք մթերքներ, որոնք արգելված են սպառման համար՝ այս հիվանդությունների առկայության դեպքում։ Դրանցից պետք է առանձնացնել յուղոտ միսն ու ձուկը, կենդանական ճարպերն ու հավի ձվի դեղնուցը։ Անընդունելի է ձեր սննդակարգում ներառել տապակած, ապխտած և թթու մթերքներ։

 

 

Պետք է խուսափել սնկով ապուրներից: Դուք պետք է հրաժարվեք ալյուրից և հացաբուլկեղենից, ինչպես նաև հատապտուղների քաղցր և թթու տեսակներից: Թունդ սուրճն ու թեյը, ինչպես նաև մուգ շոկոլադը բացասաբար են ազդում լեղապարկի վիճակի վրա։ Չի թույլատրվում ալկոհոլային խմիչքներ, մարինադներ և համեմունքներ:



Ահա թե ինչպես կարելի է ազատվել տոքսիններից, այտուցներից, փորկապությունից, բարելավել լյարդի աշխատանքը և վերացնել լեղապարկի քարերը ընդամենը 1 օրում

Այս երեք բաղադրիչներն ունեն հիանալի բուժիչ հատկություններ և օգնում են մեզ բնական ճանապարհով կանխել հիվանդությունների առաջացումը:

Տոքսինները մեր մարմնում աստիճանաբար կուտակվում են տարբեր գործոնների հետևանքով.
Սխալ սնուցում

 


Հավելումներ և քիմիական նյութեր սննդի մեջ
Շրջակա միջավայրի աղտոտվածություն
Սթրես և բացասական հույզեր
Քիմիական բաղադրիչներով հարուստ մթերքների օգտագործում

Բաղադրիչներ.
5 հասած լոլիկ (500 գրամ)
1 պճեղ սխտոր
1 թեյի գդալ քրքումի փոշի
1 բաժակ ջուր (200 մլ)



Ձիթապտղի յուղ, խնձորի քացախ և ծովի կամ Հիմալայան աղ (ըստ ճաշակի)
Այս դետոքսիկացնող բուսական հյութը պատրաստելու համար մեզ մնում է միայն բոլոր բաղադրիչները լավ հարել բլենդերով և համեմել ձիթապտղի յուղով, քացախով և աղով:

Օգտագործեք 200 մլ նախաճաշից կես ժամ առաջ, 200 մլ ճաշից 20 րոպե առաջ, 200 մլ ընթրիքից 20 րոպե առաջ։

 

 


Այս մաքրումը խորհուրդ ենք տալիս անել շաբաթը մեկ անգամ, իսկ այդ օրը փորձեք հնարավորինս առողջ սնվել՝ հյութի ազդեցությունը մեծացնելու և ավելի շատ տոքսիններ վերացնելու համար։

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը