Լավագույն բնական լուծողականը. Կերեք սա, և դուք կմաքրեք հաստ աղիքը և կազատվեք ավելորդ հեղուկներից

Դիտումներ 1507

Լավագույն բնական լուծողականը. Կերեք սա, և դուք կմաքրեք հաստ աղիքը և կազատվեք ավելորդ հեղուկներից

Բժշկական փորձագետները նշում են, որ փորկապությունն ունի մի քանի պատճառ, այդ թվում՝ ֆիզիկական վարժությունների բացակայություն, տարիք, սթրես, դեղամիջոցներ, մանրաթելերի պակաս, որոշակի վիտամիններ և այլ պատճառներ: Հնարավոր է, որ փորկապությունը այլ բժշկական վիճակի երկրորդական հետևանք է, որի դեպքում դուք պետք է դիմեք բժշկի՝ գտնելու ձեր խնդրի բուն պատճառը՝ այն վերացնելու համար:

Փորկապության որոշ ախտանիշեր ներառում են շաբաթական երկու անգամից քիչ աղիների արտանետումներ, լարում, երբ փորձում են աղիների շարժումներ կատարել, փոքր կամ կոշտ կղանք, ստամոքսի այտուցվածություն և փսխում:
Մարդկանց մոտ տասը տոկոսը տառապում է աղիների անկանոն գործառույթներից: Չնայած փորկապությունը թեթևացնելու բազմաթիվ տարբերակներ կան, սակայն հաճախ ավելի լավ է դիմել բնական միջոցի, որը գործում է որպես արդյունավետ լուծողական: 

Այս լուծողական ջեմ պատրաստելու համար օգտագործեք մեկ բաժակ խուրմա, մեկ բաժակ սալորաչիր և հինգ բաժակ եռման ջուր։ Խուրման և սալորաչիրը մանր կտրատել և ծածկել ջրով։ Եփեք այս խառնուրդը մինչև թանձրանա։ Սա բավական կլինի մոտ երեք շաբաթ։ Ընդունեք մեկ թեյի գդալ: Այն կարող է օգտագործվել ցանկացած տարիքի մարդկանց կողմից:

Սալորաչիրը շատ մեծ է մանրաթելերի պարունակությամբ և պարունակում է նաև սորբիտոլ, որը բնական շաքար է, որը թուլացնում է կղանքը: Այն կարճ ժամանակում ազատում է փորկապությունից։ Որպես այլընտրանք, դուք կարող եք սալորաչիր ավելացնել ջրի մեջ և թողնել ամբողջ գիշեր, ապա խմել առավոտյան։



4 մեղմ լուծողական մթերքներ, որոնք ես ներառում եմ իմ ամենօրյա սննդակարգում

4 մեղմ լուծողական մթերքներ, որոնք ես ներառում եմ իմ ամենօրյա սննդակարգում

Հարցը, որին որոշեցի նվիրել այսօրվա հրապարակումը, արդիական է շատերի համար, հատկապես ձմռանը։

Եթե ​​ընթերցողների մեջ կան այնպիսիք, ովքեր ինձ ավելացնելու բան ունեն, բարի գալուստ մեկնաբանություններում։

Շատերը չգիտեն, թե ինչու են անընդհատ փորկապություն ունենում։ Նրանք խմում են լուծողականներ՝ չմտածելով հետևանքների մասին։ Պատճառը կարող է լինել ոչ միայն այն, որ ձեր մարսողական տրակտը լավ չի աշխատում, այլ այն, որ դուք ճիշտ չեք սնվում և քիչ եք շարժվում։ Սա հեշտ է շտկել՝ ի տարբերություն մարմնի տարիքային փոփոխությունների:

Տարիների ընթացքում տարեց մարդկանց մոտ, իհարկե, ստամոքս-աղիքային տրակտը թուլանում է։ Սա պետք է ընդունել, բայց նույնիսկ այս պատճառը չպետք է լուծողականներ շարունակաբար ընդունելու պատճառ հանդիսանա: Ավելի լավ է իմանալ, թե որ մթերքները կարող են օգնել ձեզ լավ առողջություն պահպանել: Եկեք խոսենք այս մասին, ես կկիսվեմ իմ փորձով, թե որ մթերքներն եմ ներառում իմ ամենօրյա սննդակարգում։

Թարմ բանջարեղենի և մրգերի սեզոնին առանձնակի խնդիրներ չկան։ Ամենից հաճախ փորկապությունը սկսում է տառապել ամառային սեզոնից դուրս, երբ խանութից գնված բանջարեղենը կամ չափազանց թանկ է կամ անհամ: Բայց կան այնպիսի մթերքներ, որոնք համեղ են, և դրանք պետք է շատ քիչ ուտել՝ մարսողական համակարգի բնականոն գործունեությունը պահպանելու համար։ Ամենակարևորը՝ նման սնունդն այնքան էլ թանկ չէ։

 

 

Կան հակացուցումներ, անհրաժեշտ է մասնագետի խորհրդատվություն։

Իմ ցուցակում առաջինը սալորաչիրն է: Բացի շատ մեղմ և ընդգծված լուծողական ազդեցությունից, այս մթերքը շատ օգտակար է նաև աթերոսկլերոզով և արյան բարձր ճնշում ունեցող տարեց մարդկանց համար: Սալորաչիրը բարելավում է ոչ միայն աղեստամոքսային տրակտի, այլ նաև սրտանոթային համակարգի աշխատանքը, քանի որ հարուստ է կալիումով։ Իսկ վիտամին A-ի հետ միասին այն նաև օգնում է պահպանել տեսողությունը տարիքի մարդկանց համար։

Հաջորդ արտադրանքը կտավատի սերմերն են: Սա ինձ համար իսկական պահեստ է, որով ամեն ապրանք չի կարող պարծենալ։ Իսկ կազմից տես, թե ինչպիսի հարստություն է (օրական 100 գրամ նորմայից տոկոսը գրել եմ).

Մագնեզիում `390 մգ (98%); ֆոսֆոր՝ 640 մգ (80%); կալիում `810 մգ (32%); կալցիում `255 մգ (25,5%); սելեն՝ Se 25 մկգ (46%); ցինկ՝ Zn 4.3 (36%); երկաթ՝ 5,7 մգ (32%)։

Ցանկացած բուսական յուղ, նույնիսկ ամենաէժան արևածաղիկը կամ այլը կարող է «թեթեւություն» հաղորդել ձեր աղիքներին։ Թթվասերի փոխարեն բավական է աղցանը համեմել օրական առնվազն մեկ անգամ երկու ճաշի գդալ ձեր սիրելի բուսական յուղերից։



Բազուկ. Այս բանջարեղենը ծնվել է որպես մաքրող միջոց ամբողջ օրգանիզմի և բոլոր օրգանների համար։ Դա կօգնի աղիներին, կբարելավի արյան բաղադրությունը։ Անձամբ ինձ համար զարմանալին այն է, որ, իմ կարծիքով, բազուկը միակ մթերքն է, որը հավասարապես օգտակար է ցանկացած ձևով՝ խաշած, պանիր, հյութի կամ բորշի տեսքով։ Բացարձակապես չի կորցնում իր հատկությունները: 

 

 

Տարեցների համար այս մթերքը չափազանց կարևոր է լիպիդային նյութափոխանակության, խոլեստերինի նորմալ մակարդակի պահպանման, ավելորդ հեղուկի հեռացման և լյարդի բջիջներից ճարպը հեռացնելու համար: Ճակնդեղն արդյունավետ է նաև աթերոսկլերոզի կանխարգելման գործում։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը